Május elejére vagyok kiírva, miket kell bepakolnom a kisbabámnak?
Ha a kórházra gondolsz,akkor semmit,mert ott megadnak Neki mindent,csak akkor kell vinni,amikor hazaengednek Benneteket.Akkor a férjed viszi a már előkészített babaruhácskát. :)
Boldog Babavárást,jó egészséget!
Na ez így nem igaz.Kórháza válogatja.Én Salgótarjánba szülök és ott mindent nekünk kell vinni.Én pakoltam rékli/kis ing,body,rugdalózó,kocsikabát,textil pelenka,eldobható pelenka,törlőkendő,popsiápoló,sapka,zokni,kis cipő.A pólyát nem tudom még nekünk kell e vinni,de összekészítettem és majd beszélek a védőnővel.
Én május közepére vagyok kiírva.
A kórházba a szülésznők megmondják, hogy mi kell, adnak-e ruhát a babának, vagy neked kell vinni.
A többi attól is függ, hogy veled lesz-e a baba egész nap. Textil pelenka jól jöhet, és nekem jól jött, hogy volt nálam eldobhatós is és nem kellett a csecsemősökért rohangálni, ha éppen elfogyott és tisztába kellett tenni.
Szia.Érdemes elmenni szülőszoba látogatásra.Vagy ha lesz szülésznőd,ő is elmondja.Nem tudom hol fogsz szülni, a Sz.fehérvári kórház listája:
Gyermekágyra:
-lapos befelé forduló emlőbimbó esetén, pillangó alakú bimbóvédő
-szoptatós tea
-evőeszköz
-egészségügyi betét
Újszülött kórházi ellátásához javasolt:
-1-2db textil pelenka
-popsi törlő
-vékony pamut sapka
-kesztyű (a karmolás miatt)
Hazaadáshoz:
-textil pelenka
-body
rugdalózó
bébihordozó,v.mózeskosár
De szerintem majd úgyis ott fog kiderülni, és apuka majd viszi a többit ami még kell:)
Üdv:33 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!