Szerintetek lesz ebből ma baba?
Hajnali 4-kor erős görcsre ébredtem, de pár percen belül elmúlt, vissza is aludtam, de azóta pár perc eltéréssel ez óránként megismétlődik, de egyenlőre még nem sűrűsödik. Magzatvíz tegnap óta szivárog, voltunk dokinál, de hazaküldött minket azzal, hogy "majd 5 perces fájásoknál találkozunk" :). Derekam szintén tegnap óta majd' leszakad.
Amúgy mára vagyok kiírva. Szerintetek estére/éjszakára beindulhat a szülés?
Köszi, hát remélem :)
Azért küldött haza, mert nem "folyt" a magzatvíz, hanem, hogy is mondjam, egy-két csepp volt a bugyimon, amikor ezt észrevettem nyomtam egy kicsit, akkor jött erősebben.
Hogy miért küldött haza? Őszintén nem tudom, de hát gondoltuk, hogy tudja mit csinál :S
"Ha folyik a magzatvíz, miért küld haza a doki?! Anélkül már nem jó bent a babának hosszú távon... "
Amúgy ettől most picit megilyedtem. Fogadott orvos, bízom benne, de most már elbizonytalanodtam... Ha estére nem sűrűsödnek a fájások, a szivárgás is megmarad/erősödik, akkor mindenképpen vissza fogunk menni :S
Köszi szépen!
Csak tudod, első baba, aztán könnyen "bepánikolok" :))
Köszönöm a hozzászólást!
Beszéltem férjemmel, 5-kor jön haza, és már megyünk is be a kórházba. Ő is megilyedt egy kicsit, ahogy mondtam neki, miket írtatok. Mármint, hogy nem kellett volna a dokinak tegnap hazaküldenie!
én vagyok aki a .at várja..nem kell pánikolni azért de igy hogy szivárog a magzatviz nem mennék neki az éjszakának.nézesd meg magad.max haza küldenek...
de biztos vagy benne hogy magzatviz?33hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!