A doki azt mondta, hogy 2cm-re vagyok nyitva, ma vagyok 38hetes! Szerintetek mikor lesz ebből baba?
És hazaengedtek így?
Nálam ekkor gyors beöntés és burokrepesztés volt, igaz, már voltak fájások. Meg négy óra múlva baba is. :)
A 2 cm, az 1 ujjnyi, lehet, csak a külső méhszáj. Sajna ez még nem sokat jelent, főleg, hogy ha más tüneted nincs mellé. Nekem 2 hete ennyi, és minden tünetem megvan, sokadik baba, és mégse..
Ez azt jelenti, ha elmegy a vized, vagy elkezdenél rendszeresen görcsölni, azonnal menj be. Drukkolok neked is, hogy hamar túl legyél rajta! Könnyű szülést, és gyönyörű babát kívánok :)
Nekem 38 hetesen 2 centis volt a méhszájam.
1 hét múlva, amikorra már 4 centis volt, programszültem, burokrepesztéssel.
De nekem amúgy semmi jóslóm nem volt.
Nagyon könnyen, gyorsan született meg a 4 kilós babám.
Nagyon jó nálad is a kiindulási helyzet, így biztosan könnyen megy majd Neked is!
Élvezd ki az utolsó napokat a pároddal, aludj, amennyit csak tudsz.
Nekem a 32. héten beindult a szülés de szerencsére le tudták állítani viszont így is kitágultam 1 ujjnyira (kb 2 cm) és azóta is úgy van de semmi más tünetem nincs. Az NST-n azt mondták, hogy akár még túl is hordhatom...
36+5hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!