Bevállalnátok egy nagyon jó, de bunkó orvost?
Szülész-nőgyógyász-anesztes.
Sokan pont amiatt választják őt, mert anesztes is, tehát ő maga adja az EDA-t, nem kell még külön anesztes után rohangálni.
Mindezek mellett is nagyon jó orvos, szakmailag csak dícséri mindenki, de a stílusa hagy némi kívánnivalót maga után. Nem egy kismama sírta már el magát nála.
Én személy szerint mindig is elég mimóza lelkű voltam, hát még mióta tombolnak a hormonok!!!
Szerintetek? Bevállaljam a dolgok pozitív oldalát nézve?
Én is eléggé mimóza lelkű vagyok, terhesség alatt már akkor is sírtam ha valaki csúnyán nézett rám. Épp ezért nem azt az orvost választottam akit ajánlottak, mert eléggé furcsa stílusa van. Aztán a kedves, aranyos, ... dokim nem jött be a szülésre, és a furcsa stílusú doki császározott. Nem igazán volt kedves, de nagyon jó munkát végzett. Aztán a 2. terhességemnél bepróbálkoztam az orvosommal megint, de elvetéltem és a missed ab műtétet nagyon elb@szta, ezért én úgy döntöttem, hogy legközelebb már ahhoz megyek aki műtött. Akármilyen a stílusa Ő már bizonyított nálam. A kislányommal végig hozzá jártam, és nem vigyorgott bele a fejembe, de nagyon normális volt. A szülés újabb császár lett, és nagyon sok hálával tartozom neki érte, hogy nem hagyott szenvedni.
Tehát a válaszom: Én bevállalnám!
Nagyon szubjektív hogy kinek mi a bunkóság határa.
Én egy olyan dokinál szültem, akinek szintén ez a híre, mármint hogy szakmailag minden OK, de a stílusa... Nekem ez nem számított alapvetően, nem vagyok túl igényes, nem izgultam sokat, csinálja a dolgát és kész, nem kell az sem hogy kedves legyen különösebben.
Teljesen rendben ment vele a szülés, tömör, tényszerű de rendes volt. Egyetlen dolog maradt meg, a kitolásnál kommentálta hogy pisi, kaki jön, minden rendben, vagy valami ilyesmi. Na ezt nem tudom miért kellett, aki lent volt láthatta, a férjem figyelmét meg kár volt felhívni rá, direkt megbeszéltük hogy nem néz oda. Lehet úgy tűnt neki hogy nem vagyok magamnál, bennem mégis nagyon megmaradt ez a mondat. Hát még ha valaki érzékenynek tartja magát....
Szerintem nézz szét még egy kicsit.
"a neve nem véletlenül G-vel kezdődik?"
Nem :) H-val.
Bocsánat, de a szakmai tudáshoz az is hozzátartozik, hogy ne legyen bunkó. Hiszen nem cipőket javít, hanem embereknek segít.
Különösen fontos ez szülésnél, hisz egy apró rossz szó is lassíthatja a szülést! Nálam az elsőnél beszólt valaki, és 4 órára szinte leállt minden. (24 óráig tartott összesen, a hülye bunkó miatt is!) Nem vagyok mimóza, de bántott is valaki, első szülés, ki vagy szolgáltatva... A szülés nagyon lelkis folyamat, abba nagyon belezavar egy BUNKÓ! Akár Dr H, akárki legyen is. :) Légyszi, ne szúrj ki magaddal, vesd el a bunkót. Részletkérdés, hogy az anesztes egy másik ember, nem a szülész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!