Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Bevállalnátok egy nagyon jó,...

Bevállalnátok egy nagyon jó, de bunkó orvost?

Figyelt kérdés

Szülész-nőgyógyász-anesztes.

Sokan pont amiatt választják őt, mert anesztes is, tehát ő maga adja az EDA-t, nem kell még külön anesztes után rohangálni.

Mindezek mellett is nagyon jó orvos, szakmailag csak dícséri mindenki, de a stílusa hagy némi kívánnivalót maga után. Nem egy kismama sírta már el magát nála.

Én személy szerint mindig is elég mimóza lelkű voltam, hát még mióta tombolnak a hormonok!!!

Szerintetek? Bevállaljam a dolgok pozitív oldalát nézve?

2011. aug. 2. 12:01
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
Szerintem azért lehet találni jó orvosokat is, nem feltétlen kell őt választanod.Vagy kis város kevés orvossal?
2011. aug. 2. 12:23
 12/38 A kérdező kommentje:

Nem kisváros, csak sajnos kevés ismerősöm van, aki már szült, ezért is nehéz infókat szerezni a nőgyógyászokról.

Akiket kérdeztem, azok meg ugye - mint már írtam is - mindig azzal fejezték be a mondandójukat, hogy ez az orvos a legjobb :(

2011. aug. 2. 12:26
 13/38 anonim ***** válasza:
Írj ki itt is egy kérdést az adott városra és orvosokra vonatkozólag, lehet sok tapasztalatbeli választ fogsz kapni.
2011. aug. 2. 12:45
 14/38 A kérdező kommentje:
Ok köszi! Amint lejár az egy órás limit kiírom.
2011. aug. 2. 12:46
 15/38 anonim ***** válasza:

Nem.

Én azért nem,mert egyszerűen tudom magamról,hoyg az ilyesmire érzékeny vagyok, ebben a kiszolgáltatott helyzetben.

Sok profi orvost lehet találni, aki mindamellett hoyg nagyon jó szakember, még a stílusa is megfelelő. Csak hát időben kell elkezdeni keresni.

Én képtelen lennék bunkó orvossal végigcsinálni egy terhességet és egy szülést.

2011. aug. 2. 13:17
 16/38 anonim ***** válasza:

mégis milyen az az orvos, mitől bunkó?

Az én dokim is először Dr. House-t juttatta eszembe, azóta már a 3. terhességemet húzom nála és ahogy megismert, egyre szebben kezdett szólni, viselkedni. Milyen bunkóságokat tesz/mond? Mitől ellenszenves?

2011. aug. 2. 13:21
 17/38 A kérdező kommentje:

Én még nem voltam nála, de barátnőmnek azt mondta, hogy "mi az Istennek jött még ide ilyen korai terhességgel?"

Másoknak: (szülés közben) "Ne nyavalyogjon már" "Mit kell hisztizni" stb.

2011. aug. 2. 13:25
 18/38 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy vannak, akik ezt simán lenyelik, én úgy érzem, nem lennék erre képes. Na mindegy, majd lesz valahogy :)
2011. aug. 2. 13:26
 19/38 anonim ***** válasza:

uccsó vagyok. Na igen, azt hiszem, ezeket még én is le tudnám nyelni. Utólag még nevetnék is rajta. Fizikai fájdalmat ne okozzon, a többi szerintem nem gáz. Legalább lefoglalod magad azzal vajúdás alatt, hogy őt szidod magadban:)

De persze embere válogatja. Az enyém olyanokat mondott, hogy ha neki nem jön össze a szex, akkor én se szexeljek, meg hogy nem azért hív vissza 10 nap múlva, mert annyira szereti a pénzt (bár beismerte, hogy szereti), hanem azért, hogy én megnyugodjak. Igazából már így utólag én sem emlékszem, miket mondott, inkább az, ahogy mondja. Már csak szórakozok rajta. Szülés után (altatásos császár) azt mondta a páromnak, hogy engem nincs miért megnézzen, én már biztos megmaradok, és vitte a babához.

2011. aug. 2. 13:44
 20/38 A kérdező kommentje:
Amiket te leírtál nem is volt annyira durva. Persze a hangnem sokat befolyásol rajta.
2011. aug. 2. 13:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!