Bevállalnátok egy nagyon jó, de bunkó orvost?
Szülész-nőgyógyász-anesztes.
Sokan pont amiatt választják őt, mert anesztes is, tehát ő maga adja az EDA-t, nem kell még külön anesztes után rohangálni.
Mindezek mellett is nagyon jó orvos, szakmailag csak dícséri mindenki, de a stílusa hagy némi kívánnivalót maga után. Nem egy kismama sírta már el magát nála.
Én személy szerint mindig is elég mimóza lelkű voltam, hát még mióta tombolnak a hormonok!!!
Szerintetek? Bevállaljam a dolgok pozitív oldalát nézve?
Szerintem a jó orvos nem bunkó.
Vagyis, aki nem látja be, hogy a betegnek/ szülő nőnek lelke is van, az nem jó orvos.
Én biztos nem szülnék nála, az tuti!
Az én dokim egy angyali kedves ember, de még ő is felemelte a hangját, amikor gátvarrás alatt mozogtam piciket, mert annyira fájt.
Mondjuk nem esett rosszul, de ha egy fokkal durvábban szólt volna, az már sértő lett volna.
Igenis mindenkit megillet a normális bánásmód.
én nem
nálunk is van egy hasonló, szakmailag a legjobb, de egy akkora bunkó hogy ha fizetnének sem mennék hozzá
nekem egy nőgyógyásznál nagyon fontos, hogy emberséges is legyen
Visszagondolva, akkora baromságokat kérdeztem a dokimtól: ha csuklik nem lesz baja? elmehetek koncertre, nem fog megsüketülni a baba?
Na meg amilyen kérdéseket itt is feltesznek.
Egy bunkó doki biztos leordította volna a fejemet, az enyém kedvesen válaszolt.
Terhesség alatt hanyagold az ilyen embert, akármilyen jó, akkor se menj bele!
Nekem volt ilyen orvosom, főnököm, tanárom...első alkalommal összetörtem és sírtam...aztán megembereltem magam és végülis hálás vagyok nekik ezért, mert megerősítettek.
De terhesség alatt belehaltam volna! Úgyhogy semmiképp, van még rajta kívül tuti jó doki
Terhesség alatt minden nő érzékenyebb lelkületűvé válik.
Megkülönböztetett bánásmódot várna el, nem lealázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!