Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Bevállalnátok egy nagyon jó,...

Bevállalnátok egy nagyon jó, de bunkó orvost?

Figyelt kérdés

Szülész-nőgyógyász-anesztes.

Sokan pont amiatt választják őt, mert anesztes is, tehát ő maga adja az EDA-t, nem kell még külön anesztes után rohangálni.

Mindezek mellett is nagyon jó orvos, szakmailag csak dícséri mindenki, de a stílusa hagy némi kívánnivalót maga után. Nem egy kismama sírta már el magát nála.

Én személy szerint mindig is elég mimóza lelkű voltam, hát még mióta tombolnak a hormonok!!!

Szerintetek? Bevállaljam a dolgok pozitív oldalát nézve?

2011. aug. 2. 12:01
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a jó orvos nem bunkó.

Vagyis, aki nem látja be, hogy a betegnek/ szülő nőnek lelke is van, az nem jó orvos.

2011. aug. 2. 13:56
 22/38 anonim ***** válasza:

Én biztos nem szülnék nála, az tuti!

Az én dokim egy angyali kedves ember, de még ő is felemelte a hangját, amikor gátvarrás alatt mozogtam piciket, mert annyira fájt.

Mondjuk nem esett rosszul, de ha egy fokkal durvábban szólt volna, az már sértő lett volna.

Igenis mindenkit megillet a normális bánásmód.

2011. aug. 2. 14:17
 23/38 anonim ***** válasza:

én nem

nálunk is van egy hasonló, szakmailag a legjobb, de egy akkora bunkó hogy ha fizetnének sem mennék hozzá

nekem egy nőgyógyásznál nagyon fontos, hogy emberséges is legyen

2011. aug. 2. 14:32
 24/38 A kérdező kommentje:
Köszi a ti válaszaitokat is!!! Örülök azért, hogy ilyen sokan egy véleményen vagytok velem.
2011. aug. 2. 14:35
 25/38 anonim ***** válasza:
Válassz inkább egy emberségesebb dokit, aki talán rádnéz a szülés után is.
2011. aug. 2. 14:39
 26/38 anonim ***** válasza:
Nézd. Azt írod, ez neked sok. Ha így érzed, akkor keress másik orvost, ne ezt a dokit! Lehet, hogy ő hatalmas szaktekintély, de rajta kívül is biztosan vannak még jó orvosok a kórházban, akik normális modorúak, ugyanakkor jó szakemberek is. Egyébként az sincs ám kizárva, hogy amikor beszól valamit az orvos, akkor rá kellene vágni valamit, például amikor barátnődnek mondta, hogy ilyen kis terhesen minek még orvoshoz menni, akkor azt kellett volna rá normális hangnemben mondani, hogy elnézést, kezdő vagyok a témában, első baba, így fogalmam sincs, hogy mikor jó vagy rossz menni. Nem gondolnám, hogy ezen leállna vitatkozni, inkább visszavenne. Lehet, hogy utána már nem bunkóskodna.
2011. aug. 2. 14:39
 27/38 anonim ***** válasza:
Én nem,amíg vannak JÓ és KEDVES orvosok is!Nekem személy szerint túl hosszú ahhoz a kilenc hónap,és túl intim a szituáció,és szeretem ha nem csak orvosi emberi nyelvre is le van fordítva egy egy vizsgálat,eredmény,ha kérdezhetek,ha nem rettegek egy dokitól(lelkileg sem)hanem bátorít,segít.Én nem bírom elviselni ha ok nélkül bunkó velem valaki hormonok nélkül sem.Szerencsére a válaszom csak elméleti,mindkétszer elismert és jó dokim volt/van aki még véletlenül jó fej és kedves is.Egy 3 éves és egy 8 hónapos kisfiúk anyukája
2011. aug. 2. 14:52
 28/38 anonim ***** válasza:

Visszagondolva, akkora baromságokat kérdeztem a dokimtól: ha csuklik nem lesz baja? elmehetek koncertre, nem fog megsüketülni a baba?

Na meg amilyen kérdéseket itt is feltesznek.

Egy bunkó doki biztos leordította volna a fejemet, az enyém kedvesen válaszolt.

2011. aug. 2. 14:57
 29/38 anonim ***** válasza:

Terhesség alatt hanyagold az ilyen embert, akármilyen jó, akkor se menj bele!

Nekem volt ilyen orvosom, főnököm, tanárom...első alkalommal összetörtem és sírtam...aztán megembereltem magam és végülis hálás vagyok nekik ezért, mert megerősítettek.

De terhesség alatt belehaltam volna! Úgyhogy semmiképp, van még rajta kívül tuti jó doki

2011. aug. 2. 15:03
 30/38 anonim ***** válasza:

Terhesség alatt minden nő érzékenyebb lelkületűvé válik.

Megkülönböztetett bánásmódot várna el, nem lealázást!

2011. aug. 2. 15:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!