Mennyire fájdalmas, amikor megrepesztik a magzatburkot? Hogy csinálja a doki? Ezek után elfolyik a magzatvíz, de-hova-? Ad a kórház erre betétet-vagy nekem kell vinni? !
Figyelt kérdés
Első babás leszek júnizsban és sajnos a részletekkel nem vagyok tisztában...2009. ápr. 8. 08:15
11/12 anonim válasza:
Nekem otthon repedt meg a burok magától,nem fájt egy kis pukkanás féle volt és a szülés végéig csordogállt a magzatvíz,hol jobban hol kevésbé.21órát vajúdtam a kisfiammal,az elején még volt bent betét,de nálunk a kórházban(Veszprém),nem lehet a vajúdó nőn bugyi így nincs hova tenni a betétet sem.
7hós kis legény anyuja
12/12 anonim válasza:
Nekem fájt. Sajnos. Igaz a doki nagyon erőlködött és mint kiderült azért mert már nem is nagyon volt magzatvíz és a baba feje is már beékelődött, így a kicsim feje is tele lett karcolással (mára elmúlt) és nekem is nagyon fájt! Veled ne így legyen!
1 hós anyuci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!