Szült esetleg valaki innen Vácon? Mik a tapasztalatok? Mit adnak a babának és a mamának? Mit érdemes vinni, mit nem néznek jó szemmel?
nagyon sok kérdésem lenne, mert valószínű én ott fogok szülni
előre is köszönöm nektek
pénteken voltunk bent NST :)
hát valami gyönyörűűűűű!!! mindegyik szobában új függönyök, új szülőágyak
van egy nagy rögtön az első szoba, na ott a masszázskád, plazmatv, bőr ülőgarnitúra, brendonos babaszoba szett (pelenkázó+szekrény)húúú eszméletlen szép
viszont a csecsemősöknél SEMMI NEM változott, ugyan olyan gány az egész, fuuj rettegek attól a 4-5 naptól amit ott kell töltenem
most már tényleg kell vinni popótörlőt+pelust
nem adnak semmit a babának 0-24 cici+anyuka
ja és ha du.4 ig megszülsz az már 1.napnak számít :)))eddig reggel 8 volt ez a határidő
kérdezzetek, most minden infot begyűjtöttem :)
ja régen adtak betétet is, de én vittem anno, most is kell és viszek is :)
szülés után nem viszik el a babát, odaadják neked, te melegítheted fel:) full bababarát lett, csak a csecsemős osztály a leg lepukkantabb
ansztes most sincs, így érzéstelenítés nuku, újdonság hogy szülhetsz gátvédelemmel :) régen ez sem volt módi, legalábbis 2 éve
sztem szülésznőt mindenkép fogadjatok ha tehetitek, 20-40ezer körül kapnak, és többet segít, többe tvan ott mint a doki
beöntés sincs
megint első:)
és mennyibe kerül az a szuper szülőszoba?Kell érte fizetni, vagy ha te érkezel elsőnek, akkor választhatod??
Amúgy tényleg lepukkant a csecsemős rész, de jófejek a csecsemősök, ez javít kicsit a helyzeten!!!
nem kell külön fizetni érte :)) ha szabad akkor gyors foglald be, jó tágas, ott a plazma tv, 4 részes bőr ülőgarnitúra, szülőágy, gondolom áthoznak labdát is ha kell, ott a kád is, mosdó külön :))
szóval ha mész szülni ott kezdj rögtön :)) és akkor kénytelen más máshova menni :))
tutijó szobácska , mint egy nagy nappali :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!