Érdemes fürdetőkarikát venni? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2011. márc. 5. 20:50
1/5 anonim válasza:
Én vettem, mivel így sokkal könnyebb volt együtt fürdetni a két gyerekemet! Szerintem tök jó ha több gyerek fürdik egy kádban.
2/5 anonim válasza:
Mi soha nem vettünk. Direkt azért, hogy anélkül szerezze meg a biztonságérzetet a fürdőkádban.
3/5 anonim válasza:
Első vagyok. Mi nem a biztonságérzet miatt vettünk, hanem mert van egy időszak amikor még nem tud biztonsággel ülni a kádban meg ugy sehol sem és nem kell tartani, kényelmesen tudnak együtt fürdeni. ez segítség a szülőnek. Egy gyereknél szerintem fölösleges, hisz ott csak egyre kell figyelni, ami nem nagy nehézség. Se megtartani hogy ne dőljön el. Kettőnél meg segítséget jelent együtt fürdésnél.
4/5 anonim válasza:
Mi vettünk, a fiunk nagyon szerette. A kádban kb 3x használtuk, mert nem volt hajlandó beleülni, üvöltött, de a szobában önként beleült és ott lapozgatta a könyveit. A karika szépen megtámasztotta a hátát, és elől megtartotta a könyvét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!