Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 38 hetes vagyok. Lassan talán...

38 hetes vagyok. Lassan talán lesz valami? Csak nem kibújni készül?

Figyelt kérdés

Már egy hete megy a hasam,hol hígabb,hol sűrűbb,de hasmenésem van mindenképp.

A hangulatom nagyon ingadozó,görcseim vannak,gyengék,de éjjel enyhe vagy erősebb fájások,de van hogy semmi bajom.

A pici már napok óta teljesen másképp mocorog,mintha nem találná a helyét.

Számítsak rá,hogy lehet előbb bújcizik ki?

38 hetes vagyok,és nem bánnám ha már túlennénk rajta,és végre a karomba tarthatnám.

Szerintetek?

2009. ápr. 7. 11:33
 1/8 anonim ***** válasza:
A jóslófájás még nem biztosíték,hogy hamarabb jön el a szülés ideje.De az is biztos,hogy nem elhanyagolható jelzés.A hasmenés az izgulástól lehet,mert már annyira várod az időt.Megértelek!A baba mozgása attól változhat,hogy már fejvégű,és nincs annyi helye,hogy mozogjon,csak mocorog.Bár nekem az 1. 38+5 napos korában született,hasonló érzésekkel előtte,mint a tiéd.A 2. meg 36+5 naposan semmi előjel nélkül.Gratulálok,és könnyű szülést kívánok!
2009. ápr. 7. 12:13
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm,és a választ is.

Én is gratulálok a gyerkőcökhöz.

Ma egész nap fájdogál a hasam,olyan mensi szerű de mégse.

Jó lenne végre túl lenni rajta.

Boldog babázást .

2009. ápr. 7. 12:16
 3/8 anonim ***** válasza:

Először is nyugi.

Nekem van 3 babám mindhármat 38 hétre szültem,igaz a harmadikat úgy indították,mert bementem a kórházba menzi szerű görcsökkel,de a mentőben sokkot kaptam(2 mentővel mentünk egyszerre mert csak 1 doki volt és a másikban újra kellett éleszteni valaki és ide-oda rohangált,a sokktól meg leálltak a fájásaim,a kórházban lecsesztek miért vagyok ott a mentősök meg azért mert a harmadik babánál miért csak 2 perces fájásoknál szóltam nekik-nem szeretik ha valaki beleszül a mentőbe)A kórházban meg tiszta ideg voltam,hogy sose lesz már meg,meg otthon várt a másik 2.

Készülj fel,remélem mindened össze van pakolva,némi kaját is tegyél el a csomagodba,mert ha pl vacsi után szűlsz,csak reggel kapsz enni,pedig minél hamarabb eszeszel annál hamarabb lesz energiád zuhanyozni és babázni,ja és innivalót is vigyél.

Remélem hamarosan kibújik az a pocaklakó,addig is pihenj sokat,de gondolom már nem tudsz.

Könnyű szűlést kívánok!

Ja és figyeld a wc papíron a nyákdugót,ha az elmegy mehetsz is be,meg a görcsök renszerességét is,mérj időt!

Hali!!!!!

Ui.:Vigyél magaddal fertőtlenítő kendőt és minden wc-zés előtt pucold le,mert nagyon könnyen össze lehet szedni ott bármi bacit,a takarítás meg olyan amilyen. :)

2009. ápr. 7. 12:51
 4/8 A kérdező kommentje:

Húú.Gratulálok a 3 gyerkőchöz,és köszönöm a részletes választ.

Bár a mentősök reakcióját nem értem,mi az hogy "nem szeretik ha beleszülnek a kocsiba".

Már mindenem készen áll,azaz a csomag,bár a kaja meg ilyenek az nincs benne,jó hogy írtad.

Az a baj hogy ma egész nap fáj a pocim,és szünet nem nagyon van.De nem egyfolytába erősek ezek a görcsölgetések.

A wc papírt figyelem,bár tegnap vettem észre este,valami kis barna szerű valamit,de csak ha erősebben néztem.

Holnap megyek NST re,és bár furi,de jólenne azt hallani,hogy benn kell maradni,mert útba a baba.

Nagyon várjuk már az érkezését,és már tudni akarom hogy minden rendbe van e a kisfiammal,és magamhoz akarom már ölelni.

Nagyon szépen köszönöm a válaszod,és neked sok sok erőt a 3 gyerkőchöz,tudom mi munka lehet,és mennyi öröm.

Sok erőt és egészséget nektek.

pusy

2009. ápr. 7. 13:03
 5/8 anonim ***** válasza:

Köszönöm nagyon kedves vagy :)

Az NST jaj....nálam szüléskor sík egyenes volt,ha picit is rossz helyen van nem mutat megfelelő értéket,amíg benn a kórházban vártam a szűlést a velünk szemben lévő szobában csinálták az NST-ket volt olyan akinek majd leugrott a tinta a papírról megsem fogták benn,számomra érthetetlen módon éjjel meg persze hozta a mentő.

Beszélj a pocidhoz sokat kérd meg,hogy jöjjön már ki :)

Nem tudom ,hogy álltok az együttlétekkel,hátha az is segítene,egy barinőm összebújár után ment szűlni,persze óvatosan.

Puszi!

Sok sikert,addig is vigyázz magatokra!

2009. ápr. 7. 13:15
 6/8 A kérdező kommentje:

Szerencsére az együtt létekkel semmi gond.

A gond azzal van hogy a férjem semmi pénzért nem akar elmenni bennem (mert ugyebár pont az lenne a lényeg)mert fél,hogy baj lesz belőle,vagy az orvosok észreveszik.

Ráadásul most nagyon sok a munka,és velem akar lenni,és így nembiztos hogy menne.

Annyit sikerült elérnem,hogy ha a héten Danika nem bújik elő, akkor rásegítünk,és elmegy bennem.

Legalábbis ezt ígérte ma.

Köszönöm a segítséged,valahogy még nyugisabb is lettem,és mintha a pocom se fájdogálna.

Ja,és rengeteget beszélgetek vele,hogy majd legyen ügyes,és segítsen majd megszületnie,és persze hogy bújcizzon ki,mert már nagyon várjuk.

Még egyszer köszi

2009. ápr. 7. 13:22
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Látom nem vagyok egyedül azzal, hogy már nagyon szeretnék túl lenni a szülésen. Én azért is, mert nagy babát jósoltak,-38hetesen 3800g-. Tegnap töltöttem a 39hetet.

Nem akarlak elkeseríteni, de hallottam, s szerintem is így van, hogy amíg a lepény meg egyebek nincs teljesen megérve csinálhatunk bármit de nemfog ugysem beindulni. Én is egésznap teszek-vezsek, takarítok, párommal is együtt vagyunk, de semmi... Nem rég értem haza a városból, több mint 2órát jöttem mentem, de azon kívül, hogy kicsit elfáradtam semmi bajom.

Ja és nekem a 37héten voltak nagyon erős jósló fájások, és azóta is gyakran görcsölök, de ez nem jelenti azt, hogy elöbb megszülök, simán rá is húzhatok-sajnos-:(

Szóval kitartás, jönni fog a baba amikor úgy érzi:)

Bár mondom, én is nagyon szeretnék már túl lenni rajata, de hiába minden...

És tegnap én is úgy mentem nst-re, hogy talán már nem engednek haza, de hát itthonról írok.

Boldog babavárást, és könnyű szülést kívánok!

2009. ápr. 7. 14:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia! A jelek szerint már nagyon közel vagy a szüléshez, és az is sokat számit amit Te érzel. Hogy még világosabb legyen, hogy milyen jelek mutatják a baba érkezését, milyen a valódi vajúdás kezdete és mi a különbség a jóslófájás és a szülési fájások között, javaslom, hogy olvasd át a www.maternet.ro szülésfelkészítő tanfolyam 4. felyezetét. (a szülés) Ott tatlálsz vajúdó testhelyzeteket és relaxációs technikákat is. Könnyű szülést kívánok!
2009. ápr. 8. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!