A nap melyik szakaszában indult meg a szülésetek?
Arra lennék kíváncsi,hogy melyik napszakban fordul elő,hogy megindul a szülés.Mennyivel valószínűbb az hogy elsétálok a boltba és akkor elfolyik a magzatvíz vagy az hogy alvás közben?Én úgy érzem,hogy éjjel fog kezdődni a "nagy" nap))
38hkm
Nekem hajnal 3:15-kor kezdődtek a fájások (12 percesek), 10:30-11 között értünka kórházba, ott burokrepesztés, oxitocin után délután 14:15-kor született meg a kislányom.
Sok sikert neked, remélem úgy lesz, ahogy szeretnéd, ahogy eltervezted.
Nekem szülés előtt kb 1 héttel egyik este 3 órán keresztül voltak szabályos fájásaim, de nagyon nem szerettem volna szülni menni, mert addigra már el voltam fáradva (este 6-7 óra lehetett). Nagyon megijedtem az egésztől, pedig már hetek óta készültem rá, mert rengeteg jóslóm volt, de valahogy aznap úgy éreztem, hogy nem vagyok erre felkészülve, hogy nem tudom megcsinálni. Akkor mondtam is a férjemnek, hogy én nem így tervezetem, én nappal szeretnék szülni, kipihenten, stb. Szerencsére abbamaradtak a fájások, és a tényleges szülés úgy zajlott, ahogy terveztem, hajnali kezdéssel, fitten, kipihenten vártam a nagy pillanatot. :)
1. babánál reggel 7-kor(délelőtt 10.50-kor megszületett)
2. babánál délután 3-4 körül(este 19.00-kor megszületett)
Gondolom azóta már Te is megtudtad!Hogy alakult?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!