A nap melyik szakaszában indult meg a szülésetek?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi,hogy melyik napszakban fordul elő,hogy megindul a szülés.Mennyivel valószínűbb az hogy elsétálok a boltba és akkor elfolyik a magzatvíz vagy az hogy alvás közben?Én úgy érzem,hogy éjjel fog kezdődni a "nagy" nap))
38hkm
2011. júl. 28. 12:36
11/25 anonim válasza:
Este 10 kor kezdődtek a fájások éjjel 1óra 6perkor már kint is volt a baba! Én is mindig azt mondtam hogy tuti éjjel fogok szülni! Ugy is lett!
12/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Írhattok ám még!Én meg megígérem,hogy hamarosan én is leírom a saját élményeim!! :-)
2011. júl. 28. 13:53
13/25 anonim válasza:
én a kiírt napon reggel 5 perces fájásokra ébredtem, azt nem tudom hogy voltak e ritkábbak is, csak átaludtam, vagy már így kezdődött
a vizem nem folyt el, a doki repesztett burkot
14/25 anonim válasza:
Nekem is mindkettő hajnalban indult,egyik 5kor,másik 6kor.Mindkettő meglett másfél óra alatt,szerencsére.Azért nem semmi lehet,fél-egy napokat vajúdással tölteni,ahogy olvasom.
15/25 anonim válasza:
Hajnali fél 3-as szokásos pisitúra után visszafeküdtem és egy pukkanással elfolyt a magzatvíz, 12:10re lett meg a fiam
16/25 anonim válasza:
Éjjel 3/4 2kor folyt el a magzatvizem, éppen aludtam :) Délután 3/4 3ra lett meg a kislányom. Én mindenre gondoltam, csak arra nem, hogy éjszaka megyünk szülni.
17/25 anonim válasza:
Egy barátnőmnek reggel 9-kor kezdődtek a fájások, és délre lett babája. Akkor mondtam, hogy én is így szeretném, hogy ebédre végezzek. Délben született a kislányom, ezzel nem is volt baj, de a szülés éjfélkor indult be.
18/25 anonim válasza:
1. hajnal 5-kor kezdődött (alvás közben)
2. du. 4-kor GYAKORIZÁS közben :D :D :D (amíg a tesó aludt) :D
19/25 alaszka válasza:
Nekem este fél 9-kor folyt el a víz itthon (épp hazaértünk), bementünk a kórházba azonnal, éjjel fél 1-kor lett meg a baba. 38 hetes voltam
20/25 anonim válasza:
Hajnal fél 3.Elfolyt a magzatvíz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!