Mit vigyek be a szuloszobaba? Etel? Ital?
hahahha:):) en is egyfojtaban aszt varom hogy legyen mar valami!!! mar ugy varom hogy itt legyen velem a kislanyom!!:) nekem elso baba:)
es az elso szules hogy sikerult??kislany vagy kisfiu?
Az első gyerkőc kislány lett, most öcsikét várunk :) A szülés koránt sem volt egyszerű eset, de már szülés után mondtam, jöhet a második. Valójában hozzáállás kérdése :) Én szeretek szülni! :D
És Ti mire vagytok kiírva? Hol szültök? Hogy viseled? :)
Nekem keményedéseim vannak a 30. héttől. Vagyis voltak, a múlt hétig :D Most szerencsére nincs okom panaszra, teljesen jól vagyunk.
Mi Pápán lakunk, itt is tervezek szülni :) Nálatok apás szülés lesz? /én nagyon ajánlom :)
Mi úgy készültünk, hogy a kitolási szak kezdetekor kimegy a férjem.
De nem volt szíve otthagyni -vagy ilyesmi, a lényeg, hogy szerencsére ott maradt :) Végig a fejemnél volt, semmi csúnyát nem látott, max az eltorzult fejemet :P
Könnyű és gyors szülést kívánok Nektek!!!!
Ja és a válasz: szénsavmentes ásványvíz, fényképező, kis törülköző. Más nem nagyon kell :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!