Ki, hogy viselte a második gyerek születésével a korházi napokat, ha az elsö baba még csak 2éves?
ma 14.52-es vagyok.
Én írtam, hogy a nagyfiam könnyedén vette a kórházasdit.
De azt figyeltem meg nála, hogy amit agyonizgultam miatta dolgokat- pl ez is, meg pl mikor a kiságyát rendes ágyra cseréltük- (egy hétig nem aludtam, hogy hogy fog átszokni) - szóval amin én kikészültem idegileg- azon ő egy pillanatig nem aggdódott. Pl az ágycsere. Reggel kikelt a kiságyból, este lefeküdt a nagyágyba, tetszett neki, egy kukk-nyekk nélkül aludt reggelig az uj nagyágyában. :-) Én meg mellette 7hónapos terhesen a fotelban- hu de iszonyat kényelmetlen volt- mert úgy igzultam, hogy leesik az ágyról. :)
szóval talán nálatok is így lesz, hogy tökjól ellesz a lánykád nélküled is pár napig- talán a szülőket viseli meg jobban az a pár nap, inkább mint őket. :)
Én most a harmadik babát várom, kiváncsi vagyok, majd a két kicsi hogy lesz el ha a harmadik születik. A nagy most 3, a kicsi 1éves, fél év mulva lesz kistesó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!