Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után mennyire fogok...

Szülés után mennyire fogok vérezni? Elég az always éjszakai betét? És abbol mennyit vigyek magammal?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 6. 10:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én az első 2nap elég jól véreztem aztán fokozatosan csökkent!+csomaggal vittem 5napig voltam a kórházba!
2009. ápr. 6. 10:02
 2/11 anonim ***** válasza:
előző:3csomi
2009. ápr. 6. 10:03
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én tena betét vettem. a 10dbos 500ft a rossmannba meg a dmbe. ugy mint az always. én annyira véreztem körülbelül mint a menzim 3.napján. vigyél 2 csomagot az biztosan elég.
2009. ápr. 6. 10:03
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én az első 2 napon inkontinencia betétet (Lidlben kaphatót) használtam, utána az éjszakai Alway-t. A 4. napon jöttünk haza, itthon már elég volt a normál betét.
2009. ápr. 6. 10:05
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.A védőnőm tenát javasolt,de az hatalmas és nagyon vastag,egyébként se szeretem a betétet,főleg hogy nyáron szülök.
2009. ápr. 6. 10:07
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia! szerintem Tena szülés utáni betétet vegyél!Nekem sokáig kellet és más betét nem is volt jó!
2009. ápr. 6. 10:07
 7/11 anonim ***** válasza:

szia,én a libress éjszakait vittem 1csomagot(10darab),nem fogyott el mind,mert a 3.nap már nem kellett ekkora nagy,így ott vettem egy normál méretűt.

szerencsémre én nem véreztem annyira

2009. ápr. 6. 10:09
 8/11 anonim ***** válasza:

Én is vettem always éjszakai betétet (lila), de végül a kórházban a patikában vettet Tena-t (puhább és ezáltal kényelmesebb volt, amikor leültem). A kórházban az első éjjel eléggé véreztem ,akkor ott adtak vmi kórházi betétet.

Egyébként én is nagyon utálok betétet használni, szerecsére 4 hét után már csak minmális folyásom van és elég a tisztasági betét.

2009. ápr. 6. 10:35
 9/11 anonim ***** válasza:
Én Molimed bugyit használtam, hasfogó része is van és bele van épitve a betét,igy nem kellett vacakolni a cserével, csak bugyicsere és kész. 10 db van egy csomagban és még itthon is volt belőle. 3 napig voltunk kórházban.
2009. ápr. 6. 15:57
 10/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Csak egy magánvélemény:lehet,hogy első körben praktikusnak tűnik az egyben betét-bugyi-hasfogó de én a szülés utáni pár napban nem igazán tudtam lehajolni.Szóval a betétcsere jóval egyszerűbb, mint ha bugyit is kéne cserélni.Én egyébként Tena betétet használtam az első 5 napban hozzá való hálós bugyival és ez bejött.Utána jöhetett csak az always éjszakai.De persze az, hogy ki mennyire vérzik egyéni dolog!

2009. ápr. 6. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!