A SOTE II. női klinikára mit kell vinni a babának és a mamának, mit adnak ott?
Még annyit tennék hozzá az előttem válaszoló soraihoz:
-Jó, ha viszel 1 cumisüveget is, mert ha nem indul be időben a tejed, akkor érdemes adni c. vizet a kicsinek, nehogy besárguljon! Az ottani "kincstári" legalább 30 éves, ömlik belőle a cucc!
-a vajúdóval szemközti WC-ben voltam, volt papír! :)
De sehol máshol. Engem császároztak, így nem tudom, h a gátsebre milyen hatással van, de nekem nagy segítségemre volt a nedves WC papír, amit vittem.
-a babának 1 rugit azért tegyél be, vagy vitess be!
Volt olyan rugi a lányomon, ami 3 mérettel volt nagyobb nála, így hiába hajtottam fel az ujját, kidörzsölte a szája körül a bőrt. Du meguntam, ráadtam a sajátot, fürdetés előtt meg vissza a kórházit!
-kispárnát ne felejts el!
-szőlőcukrot, mentes vizet, 2 papucsot se!
-mellszívó, bimbóvédő is jól jöhet
-aprópénz forró csoki/kávé automatához
-evőeszköz, Szilvia, p.zs., pohár,
-gyerkőcnek popsitörlő, pelus. Krém, alkohol, géz van a pelenkázón.
-textilpelenkát is tehetsz el 2-3 db-ot, mérlegelésnél, pelenkázásnál kellhet
Más fontos nem jut most az eszembe, az alapvető kórházi felszerelést meg nem írom le. :)
Szia!
Én nem a SOTE II. női klinikán szültem,de ezeket vittem be a szülésre: [link]
Könnyű és Gyors Szülést!
4 hós kislány anyukája és 11 hetes kismama
Köszönöm szépen a válaszokat. Igyekszem nem megíjjedni és mindent bepakolni amit írtatok. Habár már így is elég nagy a böröndöm, lehet kénytelen leszek kettőt vinni... csak nem szólnak meg érte.
Remélem rendben lesz minden, de addigis, van még egy, két, három hetem a nagy találkozásig :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!