Akiknek fogadott orvosa van. Ti mennyi pénzt adtok a dokinak és mennyit a szülésznőnek?
2010-ben szültem.
50-et kapott a fogadott főorvosom + a terhesség alatt időnként kapott 10-et
A szülésznő nem volt fogadott, de ő érdemelte volna a doki helyett a pénzt. Soha senki nem figyelt, nem törődött még velem ennyire kórházi intézményben. El se tudom mondani, hogy mennyire sokat jelentett a jelenléte, a segítsége.
Igazából nem terveztünk szülésznőnek pénzt adni, de a Férjemmel egy egymásra nézés után beláttuk, hogy borzasztóan megérdemli. 10 volt a Férjemnél, és ezt meg is kapta.
Miskolc
a doki 30at kapott, a szülésznő semmit.
a doki 9e volt alkalmanként legyen elég neki az, hogy 3 perces ultrahangért ennyit legombolt.
180???!!!! huh
előző
fóváros, ov. főorvos
nem normális aki 100 ezret ad:-(((
amúgy ugyanez a doki 2000-ben 10 ezret kapott
Dokinak 80, szülésznőnek 40. Előre megkérdeztem, ezért ennyi. De előző szülésem is velük volt, maximálisan elégedett vaygyok velük.
Ha véletlenül ügyeletes lenne, akkor a dokinak 20, a szülésznőnek meg 10. Ha megérdemlik!
Ja, és Budapest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!