Mennyi pénzt "illik" adni a fogadott szülésznőnek?
Sziasztok!
2 héten belül szülünk, és bevallom, nem nagyon tudom, milyen összeget kellene adni a szülésznőnek. Fogadott orvosom nincs, csak ő. A Szent Imrében fogok szülni Vastagné Nagy Évánál. Ha bárkinek van ilyen tapasztalata, nagyon megköszönném, ha leírná..
Kérdez rá, hogy ott mennyit szokás nekem nem volt fogadott szülésznőm de úgy tudom átlagban olyan 15 és 30 ezer körül szoktak adni.
De a szülésznődnél is rákérdezhetsz mennyi a tarifája. Szerintem ez nem ciki inkább a legelején legyen egy kicsit kellemetlen de utána mindannyian jó szájízzel menjetek haza.
nem volt fogadott, 2 évekapott egy tizest(11 éve egy 5 ezrest)
nem is akartam fogadni.
Fogadott szülésznőm nem volt,10-est kapott.
(Uzsoki k.h.)
?-t akartam írni...
Mindenkinek köszi a választ, mi is 30-40 körül gondoltunk adni neki..
Nem, én is meg voltam vele elégedve, csak kérdeztem, hogy neked mi a benyomásod. A telefont tényleg mindig fölveszi, max. szól, ha nem alkalmas. Annyi, hogy egy-két dolgot amit gondol elmond. De ha valamit szeretnél, akkor kérdezz és szívesen válaszol, magától nem fecsérli feleslegesen a szót. Biztos ti is túl vagytok egy általános tájékoztatáson, ahol számlát adva (korrekt tőle) 5000-t kért. Ez, plusz a 30.000 amit később adtunk, úgy érzem, hogy részünkről is korrekt.
Szülés alatt, a kedvességén kívül azt is megtapasztalhatod majd, hogy jó szakember is, nekem nagyon sokat segítettek az instrukciói, tanácsai. Semmit se erőltet, maximum tanácsol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!