Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyi pénzt "illik" adni a...

Mennyi pénzt "illik" adni a fogadott szülésznőnek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

2 héten belül szülünk, és bevallom, nem nagyon tudom, milyen összeget kellene adni a szülésznőnek. Fogadott orvosom nincs, csak ő. A Szent Imrében fogok szülni Vastagné Nagy Évánál. Ha bárkinek van ilyen tapasztalata, nagyon megköszönném, ha leírná..

2011. jún. 7. 09:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Kérdez rá, hogy ott mennyit szokás nekem nem volt fogadott szülésznőm de úgy tudom átlagban olyan 15 és 30 ezer körül szoktak adni.

De a szülésznődnél is rákérdezhetsz mennyi a tarifája. Szerintem ez nem ciki inkább a legelején legyen egy kicsit kellemetlen de utána mindannyian jó szájízzel menjetek haza.

2011. jún. 7. 09:04
 2/12 anonim ***** válasza:

nem volt fogadott, 2 évekapott egy tizest(11 éve egy 5 ezrest)

nem is akartam fogadni.

2011. jún. 7. 09:05
 3/12 anonim ***** válasza:
Mi a fogadottnak 30 ezret adtunk másfél éve. Nem volt fogadott dokim, így a szülésznőm vezette le a szülést, illetve a 27. héttől minden kérdésben rendelkezésemre állt. Átlag 15-20 ezret adnak itt a szülésznőknek.
2011. jún. 7. 09:11
 4/12 anonim ***** válasza:
30.000-et adtam,3 hete szültem.
2011. jún. 7. 09:24
 5/12 anonim ***** válasza:
14 hónapja 30 ezret adtunk, a dokim azt mondta, hogy 20-40 ezret szokás adni!
2011. jún. 7. 09:27
 6/12 anonim ***** válasza:
pont nála szültem én is, 30.000-t adtunk. találkoztál már vele? szimpatikus? ajánlotta valaki?
2011. jún. 7. 09:39
 7/12 anonim ***** válasza:

Fogadott szülésznőm nem volt,10-est kapott.

(Uzsoki k.h.)

2011. jún. 7. 09:47
 8/12 A kérdező kommentje:
9:39-es! Igen találkoztam már vele 3x is, nagyon szimpatikus, mindig rendelkezésre áll, telefont is felveszi...Miért rossz tapasztalataid vannak vele kapcsolatban!
2011. jún. 7. 09:52
 9/12 A kérdező kommentje:

?-t akartam írni...

Mindenkinek köszi a választ, mi is 30-40 körül gondoltunk adni neki..

2011. jún. 7. 09:53
 10/12 anonim ***** válasza:

Nem, én is meg voltam vele elégedve, csak kérdeztem, hogy neked mi a benyomásod. A telefont tényleg mindig fölveszi, max. szól, ha nem alkalmas. Annyi, hogy egy-két dolgot amit gondol elmond. De ha valamit szeretnél, akkor kérdezz és szívesen válaszol, magától nem fecsérli feleslegesen a szót. Biztos ti is túl vagytok egy általános tájékoztatáson, ahol számlát adva (korrekt tőle) 5000-t kért. Ez, plusz a 30.000 amit később adtunk, úgy érzem, hogy részünkről is korrekt.

Szülés alatt, a kedvességén kívül azt is megtapasztalhatod majd, hogy jó szakember is, nekem nagyon sokat segítettek az instrukciói, tanácsai. Semmit se erőltet, maximum tanácsol.

2011. jún. 7. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!