Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 41 hetes vagyok és a babám...

41 hetes vagyok és a babám még nagyon nem akar kibújni. Vannak olyan mozdulatok, tornagyakorlatok amitől megindulhat a szülés?

Figyelt kérdés
2008. márc. 1. 10:05
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy jó kis szex:)
2008. márc. 1. 10:10
 2/10 A kérdező kommentje:
Komolyan kérdeztem...
2008. márc. 1. 10:10
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is ezt tudom ajánlani!:-) A barátnőm is így volt, a doki hazaküldte, hogy szexeljenek egy nagyot. Ez méhösszehúzódást eredményezett, és már ment is dzülni. Az előttem író ezzel nem viccelni akart, hidd el!

Sok szerencsét!:-)

2008. márc. 1. 10:34
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
én is a szex-et tudom valamint a lépcsőzést (ha bírod)
2008. márc. 1. 10:35
 5/10 anonim ***** válasza:
83%
Nekem pont tegnap mesélte egy lány, hogy jó nagy kerti evészet után órákkal megindult a bébi. Vagyis talán ha teleeszed magad jó zsíros étellel, mint amit pl. szalonnasütéskor szoktunk enni, a székelési ingerrel (nem tudom tudományosan hogy nevezik) a baba is inkább kifelé mozdulhat. Mozdulatokkal szerintem ne kísérletezz, mert ha az igazság szerint még korai neki a kinti levegő, a természetbe avatkozol. Mindenkitől azt hallom én is, hogy majd várni fogom, mikor foghatom a kezembe, de sok olyan történetet is hallottam, hogy egyszerűen nem jól lett kiszámolva a szülés napja. Lehet, nem is a 41. hétben, csak a 39 + 6 hétben vagy. Akkor hova a rohanás? Ha valaki a hastáncot mondaná, zavard el, azokra nehogy halgass, tilos. A szülés kémiai hatásra indul, minden más csak beavatkozás. Front van, lehet, emiatt amúgy is már ma megszületik a kisbaba. Drukkolok ismeretlenül is Nektek. 22 hetes kismami
2008. márc. 1. 10:37
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

A lépcsőzés (persze ésszel) jó szolgálatot tesz. Sogornőm se hitte el s aztán a 41. héten picit lépcsőzött és 3nap mulva megindult a szülés. Mondjuk ő addig az egész terhességét végigfeküdte. A séta is ösztönzi a kicsit, mert ránehezedik függőleges helyzetbe a máhszájra. Ezenkívül még hatásos szokott lenni a mellbimbók ingerlése, mert oxitocint választ ki az inger és a sex egy orgazmussal. Az ondó pedig egy olyan hormont tartalmaz amit a szülésmegindítására is használnak a kórházba.

Ezek viszont mind akkor válnak be ha tényleg itt az idő a születésre (ezt pedig a baba határozza meg:))

Kitartás! Remélem magától kibujik nemsokára...

2008. márc. 1. 10:42
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Az orvosok is a szexet szokták javasolni, úgyhogy hajrá.-)

De 41. héten már be is szoktak fektetni és megindítani. Türelem, a baba tudja, mikor kell neki kijönni:)

2008. márc. 1. 10:54
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia én is pont így voltam.Nekem is a szexet ajálották de egy hétig csináltuk és semmi eredménye nem volt.Aztán eggyik ismerősöm a fürdést ajánlotta kissé meleg vízben 20-30 percig naponta 2-3 alkalommal.Nekem ez hozott eredményt másnap reggelre jelentkeztek a fájások.Kisebb fájásokkal kora reggel még 15 percre beleültem a enyhén meleg vízbe,és délutánra meglett az eredménye 5 óra felé megszületett a kisfiam.Most a második babámat várom.Gratulálok a babához!!!!

26 hetes kismama

2008. márc. 1. 11:04
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

A szexet szokták ajánlani de azt is azért, mert a sperma tartalmaz olyan kémiai anyagokat ami méhösszehúzódásra késztet és az utolsó hetekben ez jótékony hatással van rád tehát beindulhat a szülés.

Érezzétek jól egymást :o)

2008. márc. 1. 13:21
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is a szex az ami tényleg aletermészetesebb dolog amivel rásegíthetsz és szerintemmég mindig jobb minha befektetnek-mert azért sokáig nem fognak várni sem a babóra,hiába hordod túl ..szval mintha befektetnek és burkot repesztenek stb..Szval szerintem csak hajrá.Én a lépcsőzést nem ajánlom mert az a szivednek is megterhelő lehet és véletlenül el is csúszhatsz..inkább a szex.21hetes kismami
2008. márc. 3. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!