41 hetes vagyok és a babám még nagyon nem akar kibújni. Vannak olyan mozdulatok, tornagyakorlatok amitől megindulhat a szülés?
Én is ezt tudom ajánlani!:-) A barátnőm is így volt, a doki hazaküldte, hogy szexeljenek egy nagyot. Ez méhösszehúzódást eredményezett, és már ment is dzülni. Az előttem író ezzel nem viccelni akart, hidd el!
Sok szerencsét!:-)
A lépcsőzés (persze ésszel) jó szolgálatot tesz. Sogornőm se hitte el s aztán a 41. héten picit lépcsőzött és 3nap mulva megindult a szülés. Mondjuk ő addig az egész terhességét végigfeküdte. A séta is ösztönzi a kicsit, mert ránehezedik függőleges helyzetbe a máhszájra. Ezenkívül még hatásos szokott lenni a mellbimbók ingerlése, mert oxitocint választ ki az inger és a sex egy orgazmussal. Az ondó pedig egy olyan hormont tartalmaz amit a szülésmegindítására is használnak a kórházba.
Ezek viszont mind akkor válnak be ha tényleg itt az idő a születésre (ezt pedig a baba határozza meg:))
Kitartás! Remélem magától kibujik nemsokára...
Az orvosok is a szexet szokták javasolni, úgyhogy hajrá.-)
De 41. héten már be is szoktak fektetni és megindítani. Türelem, a baba tudja, mikor kell neki kijönni:)
Szia én is pont így voltam.Nekem is a szexet ajálották de egy hétig csináltuk és semmi eredménye nem volt.Aztán eggyik ismerősöm a fürdést ajánlotta kissé meleg vízben 20-30 percig naponta 2-3 alkalommal.Nekem ez hozott eredményt másnap reggelre jelentkeztek a fájások.Kisebb fájásokkal kora reggel még 15 percre beleültem a enyhén meleg vízbe,és délutánra meglett az eredménye 5 óra felé megszületett a kisfiam.Most a második babámat várom.Gratulálok a babához!!!!
26 hetes kismama
Szia,
A szexet szokták ajánlani de azt is azért, mert a sperma tartalmaz olyan kémiai anyagokat ami méhösszehúzódásra késztet és az utolsó hetekben ez jótékony hatással van rád tehát beindulhat a szülés.
Érezzétek jól egymást :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!