Sérv miatt 2 héttel előbb feküdjek be és megindítják császárral? Ha várok és sima szüléssel próbálkozom milyen baja történhet a Babámnak?
Sziasztok!
38 hetes kismama vagyok. Nincsen saját orvosom, mindig Aki volt, annál voltam.
Kb. 2 hónapja volt egy elég becsületesnek tűnő orvos, Aki megvizsgált és azt mondta, hogy azzal legyek tisztában, hogy mivel a terhességem elején kiderült, hogy van egy kis sérvem, ezért 2 héttel előbb be kell feküdjek és megindítják császárral.
Én szeretnék még várni, bár a Babám leereszkedett, a lábaim totál bedagadtak. Szeretnék normális úton szülni bár nagyon félek, hogy bajt okoznék a Kicsinek.
Ti mit tennétek?
Most jelentkezzek annál a dokinál és feküdjek be?
Vagy húzhatom, amíg bírom?
Milyen baja történhet a Babámnak?
Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!!
Az orvos azt mondta, hogy 2 héttel hamarabb azért kellene szerinte megindítani, mert ilyenkor már elég fejlett a Baby és nem volna jó megvárni, hogy beinduljon a szülés.
Akkor azért várni várhatok még???
Én elmondtam mindent, amit tudtam. Hozzátehetném, h szülésznő vagyok, de az nem hivatalos itt. Pedig az vagyok. Én is az orvossal értek egyet. Nem kockáztatnám az egészségemet azzal, h nem megyek be, ha már egy alaposabbnak tűnő orvos ezt mondja. Sztem abból te sem profitálsz, ha az első hetekben nem tudod gondozni a babádat, mert a várakozásnak, esetlegesen megindult szülésnek következményei lennének. Ha ennyire ellene vagy a császárnak, akkor inkább az orvossal beszélgess el, h ő milyen középutat tudna javasolni. Bár egy rekeszsérvnél nagyon kevés esély van természetesen szülni. Csak az orvos tudja, h milyen fokú az a sérv, ő tud mérlegelni, h mit bír a szervezeted és mit nem.
Most mondhatja bárki, h szülésznő vagyok, persze, h az orvos pártját fogom, meg a császárét, de ez nem igaz. Én még az otthonszülést sem ítélem el, habár nem végzek olyat.
Oké, meggyőztetek.
Hétfőn vizsgám után besétálok, ha szükséges a kórházba, hogy kedden szüljek.
Köszönöm szépen Nektek a meggyőzést!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!