Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Sérv miatt 2 héttel előbb...

Sérv miatt 2 héttel előbb feküdjek be és megindítják császárral? Ha várok és sima szüléssel próbálkozom milyen baja történhet a Babámnak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

38 hetes kismama vagyok. Nincsen saját orvosom, mindig Aki volt, annál voltam.

Kb. 2 hónapja volt egy elég becsületesnek tűnő orvos, Aki megvizsgált és azt mondta, hogy azzal legyek tisztában, hogy mivel a terhességem elején kiderült, hogy van egy kis sérvem, ezért 2 héttel előbb be kell feküdjek és megindítják császárral.

Én szeretnék még várni, bár a Babám leereszkedett, a lábaim totál bedagadtak. Szeretnék normális úton szülni bár nagyon félek, hogy bajt okoznék a Kicsinek.

Ti mit tennétek?

Most jelentkezzek annál a dokinál és feküdjek be?

Vagy húzhatom, amíg bírom?

Milyen baja történhet a Babámnak?

Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!!

2011. júl. 20. 18:04
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Az orvos azt mondta, hogy 2 héttel hamarabb azért kellene szerinte megindítani, mert ilyenkor már elég fejlett a Baby és nem volna jó megvárni, hogy beinduljon a szülés.

Akkor azért várni várhatok még???

2011. júl. 20. 19:38
 12/16 anonim ***** válasza:

Én elmondtam mindent, amit tudtam. Hozzátehetném, h szülésznő vagyok, de az nem hivatalos itt. Pedig az vagyok. Én is az orvossal értek egyet. Nem kockáztatnám az egészségemet azzal, h nem megyek be, ha már egy alaposabbnak tűnő orvos ezt mondja. Sztem abból te sem profitálsz, ha az első hetekben nem tudod gondozni a babádat, mert a várakozásnak, esetlegesen megindult szülésnek következményei lennének. Ha ennyire ellene vagy a császárnak, akkor inkább az orvossal beszélgess el, h ő milyen középutat tudna javasolni. Bár egy rekeszsérvnél nagyon kevés esély van természetesen szülni. Csak az orvos tudja, h milyen fokú az a sérv, ő tud mérlegelni, h mit bír a szervezeted és mit nem.

Most mondhatja bárki, h szülésznő vagyok, persze, h az orvos pártját fogom, meg a császárét, de ez nem igaz. Én még az otthonszülést sem ítélem el, habár nem végzek olyat.

2011. júl. 20. 20:05
 13/16 anonim ***** válasza:
Várni várhatsz, csak nem érdemes. Ha a baba miatt aggódsz, ilyenkor már tökéletesen érett, neki az a pár nap nem számít. Neked viszont nagyon is. Egy ilyen sérvvel nagyon vigyázni kell, pont a belső helyzete miatt. Minden egyes nappal súlyosbodhat. A babának egészséges anyukára van szüksége, úgyhogy inkább ne kockáztass!
2011. júl. 20. 20:08
 14/16 A kérdező kommentje:

Oké, meggyőztetek.

Hétfőn vizsgám után besétálok, ha szükséges a kórházba, hogy kedden szüljek.

Köszönöm szépen Nektek a meggyőzést!!!

2011. júl. 20. 20:49
 15/16 anonim ***** válasza:
Jó egészséget! Sok örömöt! Remélem, h az a rekeszsérv sem okoz gondot sokáig. :)
2011. júl. 20. 20:56
 16/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm kedvességedet!!!
2011. júl. 20. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!