Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A 36 hetes hüvelykenetből e....

A 36 hetes hüvelykenetből e. Coli tenyészett ki. Nagy gondot okozhat a babának?

Figyelt kérdés
Szült ilyen állapotban valaki? Mi történt szülés alatt vagy után? Milyen antibiotikumot kapott? Higgyétek el, nagyon ügyelünk a higiéniára.
2009. ápr. 2. 10:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is volt ilyen a 34. héten, nem kaptam rá semmit sem és szülés után sem volt gond, igaz, engem császároztak. A dokim kérdezte, nem érzek - e csípő, égető érzést pisiléskor. De nem volt semmi ilyen. Nyugi. Ha gond lenne az orvosod adott volna rá valamit. Boldog babavárást és nemsokára babázást! :))
2009. ápr. 2. 10:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Én kaptam egy szem gyógyszert, sajnos nem emlékszem mit (de nekem candida fertőzésem is volt). Kb. 1 hét múlva szültem, semmi gond nem volt a babával.
2009. ápr. 2. 10:53
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnyugodtam egy kicsit. A dokimmal csak jövőhéten találkozom, remélem addig nem szülök meg.
2009. ápr. 2. 11:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is volt ilyen bacim, de ne izgulj, semmi baj nem lehet. A szülésnél majd kapsz egy kis gyógyert vénásan, hogy a kicsinek ne legyen baja. Az én kisfiam is egészséges, sőt nagyon is eleven! Ne izgulj, kellemes babavárást.
2009. ápr. 3. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!