Ismerősöm most telefonált, hogy feleségének 8 hónaposan elfolyt a magzatvize, szülni fog. A baba 2kg-os volt az utolsó méréskor, azóta már valószínűleg nőtt. Milyen komplikációk lehetnek ebből? Nagyon kockázatos?
Figyelt kérdés
A kismama 37 éves, és augusztus végére (24) volt kiírva.2011. júl. 17. 17:04
11/15 anonim válasza:
szia!szerintem semmi baj nem lesz.én például most 5.én 39hétre szültem és a babám 47cm és 2250 gramm.de makk egészséges ha gondolod teszek fel róla egy képet ami szülés után készült róla.
12/15 A kérdező kommentje:
Megszületett a baba 2300 grammal és 50 centisen! Eddig úgy néz ki, minden rendben van! Köszönöm a válaszokat!
2011. júl. 17. 21:03
14/15 anonim válasza:
Köszi, hogy megírtad!
Gratulálok nekik és jó egészséget a babának, az anyukának gyors felépülést!
15/15 anonim válasza:
Én éppen betöltöttem a 37. hetet, amikor elfolyt a magzatvizem és megszültem a lányom! Semmi baja nem lett, mégcsak tüdőérlelőt sem kellett kapnia. Igaz, már nem számított koraszülöttnek sem a kor sem a súly alapján (2830 gramm).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!