Szülés után mindenképpen lesz aranyerem? És mindenképpen kapok beöntést?
Semmi nem tövényszerű.
Nekem nem lett aranyerem.
Beöntést kaptam.
VAn ahol nem választhatsz, mindenképp adnak, van ahol választhatsz, hogy kérsz-e, és van, hogy nem adnak, még ha kérsz is . -kórháza válogatja .
De a beöntés nem fáj, ez legyen a legkellemetlenebb a szülésedben:-)
Egyik sem törvényszerű :)
Aranyérkenőcsöt mindenképp vigyél magaddal a kórházba, de nem 100 % , hogy használnod kell majd.
Beöntést én nem kaptam, mert a fájások kitolták belőlem még a klotyón vajúdás alatt a cuccost. Ne félj egyébként tőle, egy jól időzített beöntés belehúzhat a szülésbe és hamarabb végzel :D
Szia!
Nem törvényszerű, de nekem kijött az aranyerem szülés után, de hamar rendbe jött, én spertit használtam.
A beöntés szerintem nagyon hasznos, én pl. mielőtt szültem aznap 6x voltam wcn, és nem akartak adni, de kértem, mert a beöntéstől is jobban féltem attól, hogy esetleg a babával együtt jön ki, aminek nem kéne.
Amúgy egyáltalán nem gáz, pedig én is nagyon féltem, hogy nem jutok el a wcig, de semmi probléma nem volt.
Könnyű szülést Neked!
6 hós kislány anyukája
SZia! Nekem egyik sem volt, szoval tenyleg nem torvenyszeru.
Ugyes legy!
Szió!
A beöntés elmaradt, mert gyorsan történtek a dolgok. Az aranyérből viszont nem maradtam ki, de a gátsebemmel voltam elfoglalva, így nem nagyon fájlaltam.
Könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!