Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után mindenképpen lesz...

Szülés után mindenképpen lesz aranyerem? És mindenképpen kapok beöntést?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 1. 20:47
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Semmi nem tövényszerű.

Nekem nem lett aranyerem.

Beöntést kaptam.

VAn ahol nem választhatsz, mindenképp adnak, van ahol választhatsz, hogy kérsz-e, és van, hogy nem adnak, még ha kérsz is . -kórháza válogatja .

De a beöntés nem fáj, ez legyen a legkellemetlenebb a szülésedben:-)

2009. ápr. 1. 20:49
 2/8 anonim ***** válasza:
78%

Egyik sem törvényszerű :)

Aranyérkenőcsöt mindenképp vigyél magaddal a kórházba, de nem 100 % , hogy használnod kell majd.

Beöntést én nem kaptam, mert a fájások kitolták belőlem még a klotyón vajúdás alatt a cuccost. Ne félj egyébként tőle, egy jól időzített beöntés belehúzhat a szülésbe és hamarabb végzel :D

2009. ápr. 1. 20:49
 3/8 anonim ***** válasza:
és igen, ahogy az 1. válaszoló is írta, ez lesz a legkevesebb szüléskor :)
2009. ápr. 1. 20:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia!Nem feltétlenül lesz aranyered,nekem az első két szülésemkor nem lett,viszont a harmadik után lett sajna.Rostokban gazdag táplálkozást javasoltak az orvosok,hogy ne erőlködjek ha ki kell mennem,és vissza is húzódott.Van olyan kórház ahol nem kötelező a beöntés,én sem kaptam.
2009. ápr. 1. 20:50
 5/8 anonim ***** válasza:
65%

Szia!

Nem törvényszerű, de nekem kijött az aranyerem szülés után, de hamar rendbe jött, én spertit használtam.

A beöntés szerintem nagyon hasznos, én pl. mielőtt szültem aznap 6x voltam wcn, és nem akartak adni, de kértem, mert a beöntéstől is jobban féltem attól, hogy esetleg a babával együtt jön ki, aminek nem kéne.

Amúgy egyáltalán nem gáz, pedig én is nagyon féltem, hogy nem jutok el a wcig, de semmi probléma nem volt.

Könnyű szülést Neked!

6 hós kislány anyukája

2009. ápr. 1. 21:05
 6/8 Nikcsi ***** válasza:
100%

SZia! Nekem egyik sem volt, szoval tenyleg nem torvenyszeru.

Ugyes legy!

2009. ápr. 1. 21:16
 7/8 anonim ***** válasza:

Szió!

A beöntés elmaradt, mert gyorsan történtek a dolgok. Az aranyérből viszont nem maradtam ki, de a gátsebemmel voltam elfoglalva, így nem nagyon fájlaltam.

Könnyű szülést!

2009. ápr. 1. 21:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia!En järtam szüles felkeszitö tanfolyamra,es ott mondta a szülesznö,hogy itt nälunk(Ausztriäban) nem csinälnak beöntest,de nem kell paräzni rajta mert ha epp kijön aminak kikell jönnie,akkor az egy teljessen termeszetes dolog,es ök azonnak eltakaritsäk.Hät nem tudom,en egy kicsit furcsälom,de azt mondta ne aggodjunk nem mi leszünk se az elsök ,sem az utolsok,mert ez egy normälis dolog!
2009. ápr. 2. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!