Mit tudtok arról, hogy nevet a szüléskor muszáj adni, vagy van rá esetleg később is lehetőség?
Igazán szívmelengető érzés, hogy így érdekel benneteket a sorsunk! Nagyon jól esik, köszönöm szépen, és a jó kívánságokat is! Pont ma töltöttem be a 23. hetet, kb. 3-4 hét múlva kell befeküdnöm a kórházba, remélem a 34. hétig sikerül kihúznunk. Három kislány lesz, már másodszor erősítettek meg benne minket, ketten egypetéjűek és a kétpetéjű testvérük. Valószínűleg ma sikerült eldönteni a nevüket, Leila, Liza, Natali. De a fiúnevekkel még mindig bajban vagyunk.
Igen, általában én írok hármasikres kismama hozzászólásokkal, bár egyszer már találkoztam egy másik kismamával, aki ugyanezt írta, de nem tudtam vele felvenni a kapcsolatot.
Igyekszem majd megírni, ha bármi változás történik! És nektek is nagyon sok sikert, boldog babavárást kívánok!
Mekkora a kisbaba, aki otthon várja a kistestvért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!