Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit tudtok arról, hogy nevet...

Mit tudtok arról, hogy nevet a szüléskor muszáj adni, vagy van rá esetleg később is lehetőség?

Figyelt kérdés
Például, ha biztosan azt mondják egész terhesség alatt, hogy lány, és születéskor kiderül, hogy fiú. De fiúnévvel nem készülünk, akkor lehet gondolkozni rajta még egy pár napig?
2009. ápr. 1. 17:22
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Igazán szívmelengető érzés, hogy így érdekel benneteket a sorsunk! Nagyon jól esik, köszönöm szépen, és a jó kívánságokat is! Pont ma töltöttem be a 23. hetet, kb. 3-4 hét múlva kell befeküdnöm a kórházba, remélem a 34. hétig sikerül kihúznunk. Három kislány lesz, már másodszor erősítettek meg benne minket, ketten egypetéjűek és a kétpetéjű testvérük. Valószínűleg ma sikerült eldönteni a nevüket, Leila, Liza, Natali. De a fiúnevekkel még mindig bajban vagyunk.

Igen, általában én írok hármasikres kismama hozzászólásokkal, bár egyszer már találkoztam egy másik kismamával, aki ugyanezt írta, de nem tudtam vele felvenni a kapcsolatot.

Igyekszem majd megírni, ha bármi változás történik! És nektek is nagyon sok sikert, boldog babavárást kívánok!

Mekkora a kisbaba, aki otthon várja a kistestvért?

2009. ápr. 2. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!