Mit tudtok arról, hogy nevet a szüléskor muszáj adni, vagy van rá esetleg később is lehetőség?
Hármasikrek, anyám! Nem lehet egyszerű.
Én a dél-pestiben szültem, ott is kérték a szülés előtt a neveket, a nem megfelelőt szülés után kihúzták. De ez nem az anyakönyvvezetés folyamata. Magát a kérelmet, amivel elindítja a kórház a születési anyakönyvi kivonat kiállítását illetve a baba lakcímkártyáját, azt a szülés utáni napokban viszik be hozzád, azt alá kell írnod. Ezen viccelődtem a férjemmel, hogy úgyis én döntöm el, hogy milyen nevet fog viselni a baba.
Jó esetben van egy napotok, de szerintem ha 9 hónap alatt nem sikerül nevet, neveket találni, akkor nehéz lesz egy nap alatt.
Boldog babavárást, könnyű szülést!
Jesszus peti, hármasikrek...:-)
Gratulálok!
Tőlünk csak lány nevet kértek, mert tudtuk , lány lesz. Nem emlékszem, hogy a fiú név felmerült volna...
És igazán arra sem, hogy bármit aláírtam volna, de lehet...
Gondolkodjatok, és találjátok ki a neveket:-)
Többször "találkoztam" már ezen az oldalon veled. Gondolom, hogy te lehetsz az mindig, mert hármasikrekkel ritkán dicsekedhet bárki is.
Szívből kívánok neked minden jót! Megmondom őszintén nagyon kiváncsian olvasom a hozzszólásaidat és a kérdéseidet. Ismeretlenül is csodállak és érdekel, hogy mi van veled.
Remélem még sokat hallunk itt rólad, szívből kívánom, hogy minél tovább aktív legyél és minél tovább tudd őket kihordani.
Jó egészséget kívánok neked!
(36 hetes kismami egy kisbabával)
Szia!
Én is csak azért írok, hogy gratuláljak Neked a 3 babához.
Egésszéges babákat és sok boldogságot kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!