Miért lóg és puha még mindig a hasam?
Szia!
Én már lassan 1 éve szültem. Nekem is ugyanilyen a hasam. Én hasizmot csinálok minden nap, valamint sokkal kevesebbet eszek - főleg szénhidrátból, cukros dolgokból -, és most a héten elkezdtem futni is. Hát csak ennyi ötletem van, remélem beválik!
Valóban a bőr is megnyúlik ilyenkor, de a gond inkább az alatta lévő háj és a hasizom gyengesége. Emiatt domborodik előre a has és ez okozza az úszógumi látszatot. Tehát nem felesleges a hasizomgyakorlat, a futás, hiszen a hájat le lehet dolgozni és az izmokat meg lehet erősíteni! A bőr pedig fokozatosan húzódik vissza, csak nyilván így sokkal lassabban, mintha valaki plasztikai sebészhez fordul. Persze lehet, hogy már nem lesz olyan szép, mint szülés előtt, de ezt szerintem egy plasztikai sebész sem garantálhatja. (Heg is lesz!) A plasztika szerintem, ha egyáltalán gondolkodsz ilyenben, csak a leges-legutolsó megoldás legyen. Szép lassan is lehet eredményeket elérni, csak sok erőfeszítést igényel. Én januárban kezdtem a tornát (volt egy-két hét, amikor kimaradt), de már mindenki szerint sokat fogytam a hasamról. Sőt, már az egész testemet elfogadnám így, mert egész tűrhető, csak a maradék hasat kell még ledolgozni.
Úgyhogy kitartás! Hidd el 4 kg egyébként minimális! Nekem még legalább 10-et kell leadnom, pedig terhesség előtt rendkívül vékony, szinte csontsovány voltam.
Plasztikázáson nem is gondolkodtam, többek között azért sem, mert tervezünk tesót... :)
Egyébként azóta minden nap tornázok és kezdek formásodni!!! :)) Úgyhogy hajrá lányok!! Most egy kicsit megjött az önbizalmam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!