Mért van az hogy estére keményebb és nagyobb a hasam mint reggel? Tudom puffadás, de reggelre még puha is a hasam? Ez nem jelent bajt? Ti hogy voltatok ezzel?
Szia!
Én 15 hetes vagyok, és már kb. 3-4 hete látszik egy pici pocim, szép kis formás, de idegenek még nem veszik észre, csak ismerősök, akik tudják, hogy milyen vékony voltam.
Viszont ha lefekszem, semmi sem látszik, és olyan, mintha eltűnne. és reggel nekem is sokkal kisebb. elég aggódós típus vagyok, a 12. héten voltam uh-n, minden rendben volt, de csak a 18. héten kell mennem újra, nem tudom, hogy bírom addig.
Te hány hetes vagy?
Akkor pont egy héttel vagy idősebb nálam, mert én pénteken leszek 16. hát az az igazság, hogy annyira nem szoktam tapogatni, inkább csak nézegetem, mert egy szülésznő ismerősöm azt mondta, hogy ne sokat simogassam, mert azzal ingerlem, és méhösszehúzódásokat válthat ki.
de amúgy szerintem nekem is puhább.
meg lassan már meg is mozdulhatna az én csöppségem, azt mondják, a második baba már a 16. hét körül meg szokott, úgyhogy most ezért is izgulok.
hát nem egyszerű :)
Jó neked, hogy két hetente mehetsz uh-ra. hol laksz egyébként?
Csilla
Szia!
Én kezdetektől úgy vagyok, ahogyan te leírtad! Reggel nem is látszódik a terhességem, estére meg olyan vagyok mint amikor a tehén egész nap kint legelészett... A progeszteron okoz puffadást, meg minden amit lenyelsz :-), ne aggódj ez normális. Reggelnete azért van egy kis pukli már a hasamban, azt érzem, de amúgy puha nekem is.
(12 hetes km.) Boldog babavárást!!
Igen, rosszul írtam, én vagyok 1 héttel idősebb.
azért jó, hogy mások is vannak így. nekem is ez a 2. terhességem, az elsőnél meghalt a kisfiam a 38. hétben. úgyhogy tiszta para van. egyébként kazincbarcikai vagyok.
Csilla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!