Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A Sote 2-n ajánlanátok jó orvost?

A Sote 2-n ajánlanátok jó orvost?

Figyelt kérdés
2011. júl. 14. 19:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Dr. Paragi Péter! Tiszta szível ajánlom:-)
2011. júl. 14. 19:57
 2/6 anonim ***** válasza:
dr. Halász László. Fiatal, kedves, lelkiismeretes. De ott amúgy orvosokból elég jó gárda van...
2011. júl. 15. 13:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Dr. Pánczél Zita, fiatal, segítőkész, mindent elmagyaráz (remélem, még ott van, tavaly jártam hozzá)
2011. júl. 15. 14:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Dr. Várbíró Szabolcs csak szuperlatívuszokban tudok róla beszélni! Keress rá Google-n egy negatív hozzászólást nem találsz, és Ő EMBER!!!!
2011. júl. 15. 14:21
 5/6 anonim válasza:
Dr Várbíró Szabolcsot ajánlanám.1éve született nála a kislányom és maximálisan megvoltunk elégedve a terhesgondozás és szülés alatt nyújtott lelkiismeretes munkájával.Csak ajánlani tudom,ritkaság a mai világban az ilyen ORVOS,mint Ő!!
2011. júl. 15. 14:44
 6/6 porcukormókus ***** válasza:

5hete szültem a Sote2-n ügyeleten és szuper kis "csapatot" fogtam ki! :)

Dr.Paragi Péter volt a doki, a szülésznő pedig Paragi-Soós Krisztina. Csak dicsérni és ajánlani tudom Őket!

Egyébként nem csoda, hogy jól tudtak összedolgozni; férj és feleség! :)

2011. júl. 15. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!