Ha a 36. heten indul be a szules, meg koraszulottnek fog szamitani? Vagy sulyatol fugg?
Figyelt kérdés
mert ma nagyon erosgorcseim voltak,es hasmenesem is!ugyerzemmar tenyleg csak kevesido lehet hatra,es felek hogy nehogy v.mi baja legyen!elore is koszonom a valaszokat!2009. ápr. 1. 00:08
1/7 anonim válasza:
Szia! Betöltött 36-ik héten már nem számít koraszülésnek
2/7 anonim válasza:
Én is a 36.héten szültem,2540g és 48cm volt,d nem kezelték úgy mint a koraszülötteket,már az első éjszaka velem volt.
3/7 anonim válasza:
Én is a 36. héten szültem, pont aznap töltöttük be.
Teljesen rendben volt, 3050g, nem került inkubátprba, és időben hazaengedtek minket. Ne aggódj, baj már nem lehet!
4/7 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat!!!!!!!!!!!!!!!puszi
2009. ápr. 1. 09:22
5/7 anonim válasza:
Szia, én is a 36. héten szültem a kislányomat, 2600 gramm és 48 cm volt, ráadásul császárral, mert a kis pocok egyik héten fejjel lefelé volt, a másikon már a fenekével volt lefelé, persze a szülés megindulásakor pont faros volt, ezért volt a császár. Szombat hajnalban született, 1 napig volt inkubátorban, szerdán mehetett haza, míg én pénteken! Természetesen együtt mentünk haza pénteken, ezzel csak azt akarom mondani, hogy a bébi jobban volt mint én. Sőt volt olyan kismama, aki 40 hétre szült akkora babát mint én a 36-ra.
6/7 A kérdező kommentje:
koszonom a megnyugtato valaszokat!sok puszi
2009. ápr. 1. 11:16
7/7 anonim válasza:
En ausztriäban elek,itt a 38dik hettöl nem koraszülött egy csecsemö!De ezek szerint mäs orszägokban mäskepp van!De szerintem ha a sulyäval minden oke,akkor nem koraszülött egy csecsemö sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!