Tesóm 2 napja visszatartáson van. Mire lehet számítani?
Szerintem néhány napig igen, max egy hét, tovább nem hiszem.
De 34-35 hetesen már valószínűleg semmi baja nem lesz a picinek, ha meg is születik, ne aggódj:)
Ismerősöm 30 hetesen szült makk egészséges kisfiút, kicsit tovább kellett maradniuk, hogy megnőjön, de semmi hátránya nem lett belőle.
Nem hiszem, hogy kevésbé lenne jó neki most megszületni, mint két hete. Nem mintha megkérdőjelezném az orvos hozzáértését, csak olyan furcsa, hiszen azóta csak fejlődhetett a pici. Mit mondanak, hány gr körül van a súlya?
Gondolom kap a tesód tüdőérlelőt, biztos, ami biztos.
Remélem semmi gond nem lesz, és ha úgy tényleg jobb, sikerül még bent tartani 2 hetet. :)
Kisfiú vagy kislány?
Ugye majd megírod, ha megszületik, akármikor is legyen az?
Első
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
Ezt találtam, talán érdekel:)
Megint az első.
Most voltam szülésfelkészítőn, és kérdeztem a csecsemőst, hogy mi van, ha vmi baj van a babával, és át kell vinni másik kórházba?
Azt mondta, hogy a protokoll szerint ha egy baba 37 hét előtt születik, át kell szállítani, de gyakorlatilag, ha 34 hetes megvan, akkor nem viszik sehová, mert akkor már szinte tuti minden rendben van.
Szóval, ha egy csecsemős ezt meri mondani kb 50 kismama előtt, akkor biztos hogy a Ti Marcitoknak sem lesz baja, még ha előbb jön sem. :-)))
De azért kívánom, hogy még tudják kicsit benn tartani...:-)
Jó egészséget!
34 hetes km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!