Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Vannak itt olyan kismamik,...

Vannak itt olyan kismamik, akik a Celldömölki kórházban fognak szülni? Kell valamit vinni a picinek a kórházba, vagy adnak mindent, amíg bent vagyunk?

Figyelt kérdés
2009. márc. 31. 19:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Már én is fel akartam tenni ezt a kérdést:)

Te mikorra vagy kiírva?

Én is ott fogok szülni, ápr.18-ra vagyok kiírva, éppen ma voltam NST-n.

Még én sem érdeklődtem utána pontosan miket kell vinni, de a biztonság kedvéért viszek pár pelust a babának, ruha neki nem kell sztem, mert be vannak pólyázva ha jól láttam, magamnak hálóinget (de sztem lehet kórháziban is lenni).

Azt mondták mellszívó nem kell, mert van ott is, és mindenkit megtanítanak kézzel fejni, mert a főorvos leginkább annak a híve.

És azt mondta az egyik szülésznő, hogy ha azt szeretném, hogy a baba velem legyen beszéljem meg azt is a főorvossal, és akkor 2 ágyas szobába tesznek, ahol van hely a babának is. (a 6 ágyasban erre nincs lehetőség, mert kicsi a hely)

További boldog babavárást!

2009. márc. 31. 20:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Igaz én már 5éve szültem ott, de szerintem nem sok minden változhatott...

Annó csak textilpelust kellett bevinnem a kicsi alá, meg esetleg a melledre, ha sok a tejci felitatni vele. 4-5darabot javasolok.

Most ápr.13-ra vagyok kiírva, de nem ott fogok szülni, mert elköltöztünk...

Ide-Győrbe- mindent vinnem kell a kicsinek. Ruhát is, pelust, popsitörlő stb...

Boldog babavárást,és könnyű szülést kívánok a kérdezőnek, és az elöttem szólónak is!:)

2009. ápr. 1. 10:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Ja és én saját mellszívót vittem be, azt használtam...
2009. ápr. 1. 10:51
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

További boldog pocakosodást és könnyű szülést Nektek!

2009. ápr. 1. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!