A celldömölki kórházban adnak uh-os képet?
Figyelt kérdés
2010. jún. 14. 16:37
1/5 anonim válasza:
Én minden alkalommal kapok képet.Dr kovács Antalhoz járok.
2/5 anonim válasza:
Nem tudom hogy celldömölkön adnak e,de ahova én járok ott csak akkor adnak ha feladok egy csekket amit az előző vizsgálaton az orvos ad.1 kép 500 ft a dvd 1500 ft.Szerintem telcsizz oda és biztosan megmondják.
3/5 anonim válasza:
Én Celldömölkre járok és azért írtam, hogy adnak.melyik dokihoz jársz?Én a Kovácshoz és kérés nélkül is szokott adni.(Első voltam)
4/5 anonim válasza:
Sziasztok!
Én is Celldömölkre járok Dr Kovács Antalhoz, és kivétel nélkül mindig kaptam eddig képet.Most vagyunk 30 hetesek:)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Csak egy ismerősöm miatt érdeklődtem. Engem nem érint a dolog. Nagyon köszönöm a válaszokat.
2010. jún. 14. 17:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!