Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés előtt állónak mit kell...

Szülés előtt állónak mit kell segíteni és hogyan bánjak vele? Azzal bántalmazom, ha ingerülten vagy csúnyán szólok? Miért hivatkozik arra, hogy elveszem az összes energiáját azzal, hogy a kapcsolatunkat fent tartja?

Figyelt kérdés

Feleségem szülés előtt áll és panaszkodik rám, hogy semmiben sem segítek és hogy az idegen emberek, akár bevásárlóközpontban segítőbbek. Fél, hogy nem leszek ott a szülésen sem.

Munkaidőben nem tudok beszélni, ezért kinyomom, lehalkítom. Munkaidő után nem érek rá visszahívni, meg nem is akarom.

Minden nap kb. 22 óráig dolgozok, hogy havi 50 ezret rezsire és mindenre le tudjak adni.

Mire haza érek nincs energiám sokszor lefürödni sem.

Szerintetek azzal én bántalmazom, ha ingerülten vagy csúnyán szólok?

Hétvégén feleségem ott hagytam jó messze mindenféle közlekedési lehetőségtől, mert ő a kicsinek vásárolt, nekem meg a barátomnak kellett segítenem, ígyis éjjelre végeztünk.

Pakolni kellene a lakásban, meg kifesteni, de nincs rá lehetőségem.

Szerintetek nem jól bánok vele?

Nem is tudnék máshogy viselkedni, ezért nem is kell bocsánatot kérjek. Ugye?

Ugye, hogy a feleségemnek el kellene látnia normálisan a háztartást és mindig főzni? Ő meg arra hivatkozik, hogy elveszem az összes energiát. Azzal, hogy a kapcsolatunkat fent tartja!?

2011. júl. 13. 12:55
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Legyél pasiként egyszer terhes és éld át milyen... Majd utána rinyálj h te csak dolgozol és ő nem fizet semmit.Én se tudtam csak februárig dolgozni(lányunk áprilisban született) de mégis együtt vagyunk. Na inkább megyek iszok 1bögre teát és ledölök aludni a 15hós lányunk mellé mert felhuztál... Hogy a haverok fontosabbak meló után? ? Na na.. egy nőnek a párjára van szükség hogy simizze meg a pociját és érezze a kicsi rugdosását...25L

s ha uszik a lakás a koszban,akkor uszik.. Örülj h egészséges a feleséged,párod...

csak sajnálni tudom h ilyen párja van.

2011. júl. 14. 14:52
 22/24 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés provokáló és szerintem nem is igaz. Csak a reakciókra kíváncsi a "kedves"kérdező.

azért leírom: Szülés előtt állónak nem így kell segíteni(de itt segítségről szó sincs) és nem így kell vele bánni/beszélni. A feleségeddel meg pláne nem! Csak sajnálni tudom mindkettőtöket.

2011. júl. 14. 20:41
 23/24 anonim ***** válasza:
Na azért lássuk be mi nők se vagyunk sokszor egyszerűek..!!Én 36hkm kb 3 hete,hogy jobban igénylem a párom segítségét addig hagytam mert tudtam,hogy a vége lesz nehezebb.Most hogy segít és eljár maszekolni is csakhogy több legyen,még így is néha "beszólók" neki és hisztizek...Pedig aztán inzulinos cukorbetegen ebben a 40fokban sem lehet egyszerű melózni,csak ez mindíg a kiborulás után jut az eszembe.Ha tényleg ezt egy leendő apuka írta csak akkor elfogadható,ha úgy mint nálunk a párja sokszor túlfeszíti a húrt a hisztieivel.Nem szabad mindent a várandóságra fogni)!
2011. júl. 16. 09:39
 24/24 anonim ***** válasza:

Raadasul fogalmazni se tud...a 2 eves fiam ennel ertelmesebben fejezi ki magat.

Kerdezo: nagyon gaz vagy. Szerintem is kamu de ha nem akkor remelem az asszonykad minel hamarabb lelep toled.

2011. júl. 18. 07:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!