Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ugyanolyan ellátás ha fizetünk...

Ugyanolyan ellátás ha fizetünk ha nem, akkor sokan miért fizetnek zsebbe az orvosnak?

Figyelt kérdés

Főleg szülésnél van ez, azért ide tettem a kérdést.

Mostanság sok poronty született az ismerősök körében, volt aki 80ezret fizetett, volt aki ennél is többet, volt aki semmit, mégis mind ugyanazt az ellátást kapták. Miért hiszik sokan hogy ha fizetnek egy csomót attól bármi is másképp lesz? Persze felőlem fizessenek, csak én nem értem mert én nem tenném. Az orvosnak vannak kötelességei, ha úgy látom nem teljesíti mert nem fizetek akkor azonnal jelenteném is. Nem még pénzt dugnék a zsebébe. Még az is más ha egy ápolónőnek adok valami ajándékot miután látom hogy foglalkozik velem, de neki sem pénzt, nem a főnöke vagyok.

Nem vitát akarok, csak érdekel ti hogy látjátok mindezt?

2011. júl. 12. 14:17
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
0%

Kedves Utolsó!

Akkor kapaszkodj, én ugyan olyan ellátást kapok :)

Olvasd vissza, írtam már korábban is a topikba!

2011. júl. 13. 10:28
 22/22 anonim ***** válasza:

Szerintem nem ugyanolyan az ellátás.

Amikor először szültem (2007) nem volt dokim. Aki épp a vajúdó felé járt, megvizsgált. Szőrnyű kiszolgáltatottnak éreztem magam. Olyan érzés volt, hogy senki sem törődik velem. Akkor azt mondtam soha többet nem szülök.

A második gyerkőcnél (2010) Volt fogadott orvosom és szülésznőm is. A doki azt mondta, majd szülés után döntsem el, hogy mennyire voltam megelégedve vele (vagy valami ilyesmi :)). Fantasztikus volt. Csodálatos szülésélmény. Akár mégegyet azonnal :)

Szóval nekem a fizetős jobban bejött.

2011. júl. 13. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!