Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » MIlyen "ruhában" lehet szülni?

MIlyen "ruhában" lehet szülni?

Figyelt kérdés
Én nem szeretnék teljesen ruha nélkül. Ez megoldható?
2009. márc. 31. 08:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

szia! nekem a kórházban adtak egy hálóinget, a ruháimat pedig egy szekrénybe kellett zárnom a többi cuccommal együtt. csak a melltartó maradt rajtam.

szóval nem pucér az ember lánya :)

2009. márc. 31. 08:32
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, kapsz kórházi hálónget, ami szülés alatt úgyis felcsúszik majd a nyakadba :)))
2009. márc. 31. 08:34
 3/14 A kérdező kommentje:
Najó, de azt én lehuznám inkább!Ez nem baj ugye?
2009. márc. 31. 08:42
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el , hogy ott ez fog a legkevésbé érdekelni, a babód sokkal fontosabb lesz, meg aztán a fájdalmaktól úgysem fogod tudni azt figyelni, hogy vajon felcsúszott e a hálóinged.
2009. márc. 31. 08:49
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, nem hagyják, hogy elveszítsd a méltóságodat, legalábbis ahol én szültem, még a zoknit is segítettek felhúzni.
2009. márc. 31. 10:03
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én a MÁV-ban szültem, és amikor bementünk, megmutatták, hol öltözhetem át a saját hálóingembe. Abban vajúdtam.

Burokrepesztés után tus, betét és ismét a saját hálóingem.

Végig abban voltam.

Minden jót!

Üdv!

2009. márc. 31. 10:48
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Az István kórházban is saját hálóinget kérnek.
2009. márc. 31. 10:59
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is saját hálóingben szültem, mindhárom alkalommal.
2009. márc. 31. 11:21
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen ruha nélkül nem is kell. Én saját hálóingben szültem, de vannak kórházak, ahol adnak ottanit. Az tényleg nem fog érdekelni, hogy felcsúszik, örülni fogsz, ha két fájás között nem érzed azt a szétszakító fájdalmat és csak magadra fogsz koncentrálni, nem a ruhára. Nem akarok gusztustalankodni, de van olyan sokszor, hogy egy nő bepisil vagy akár bekakil szülés közben az ingertől és a nyomástól. Az orvosokat ezek sem zavarják, hozzá vannak szokva, mert ez a szülés velejárója lehet. Szóval ne aggódj, senki sem fog semmiért kinézni, az a lényeg, hogy a baba egészséges legyen!
2009. márc. 31. 14:29
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Én Bpen, az Istvánba szültem, a saját hálóingembe. :-))
2009. márc. 31. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!