Hogyan kell egy őszi-téli babát öltöztetni? Oktober elején fogok szülni, és egyfolytában azon gondolkodom milyen ruhában hozom haza. Először body, utána kising, és végul rugdalozo? Meg még pulcsit is, vagy hogyan?
Figyelt kérdés
2008. szept. 15. 09:58
1/7 anonim válasza:
Szia! Én is októberben szülök. Én ezeket raktam be a csomagba, azaz ebben érkezik haza a kisfiúnk a kórházból: Egy hosszú ujjú body, plüss rugdalozó, harisnya (nem biztos hogy ráadom), ÁTMENETI overál, sapi (2db-egy vékonyabb+egy vastagabb-meglátjuk, melyik kell), zokni. Egy puha kistarkarót is raktam, ez sem biztos, hogy kelleni fog, de jobb, ha van. Ja, és 2 méretet raktam bodyból és rugiból. Remélem segített, bár én is tanácstalan vagyok kicsit, de szerintem ez így jó lesz. És inkább legyen nálunk több cucc, mint kevesebb!!
2/7 anonim válasza:
Szia!
Én is hasonló problémával küzdök, bár én November elején fogok szülni.
Ugy döntöttem, hogy 2 féle ruhát készítek elő.
1. body, harisnya, rugi, kabi, és egy pléd.
1. body, rugi, kabi.
Vastagságuk eltérő. Szerintem, ha készítessz neki be egy takarót az jól jön, mert biztosan nem fog fázni.
A biztonság kedvéért előkészítek egy overált is.
3/7 anonim válasza:
Szia! Én is október elején szülök. Úgy tervezem, hogy body, plüss rugdalózó+zokni, kissapi (pamut - nem téli vastag, de azért nem is vékony), plüsstakaró. Esetleg, ha nagyon hideg lenne, akkor van bundazsákunk, de nem hiszem, hogy erre szükség lesz. (végülis csak a kórházajtó és az autó, majd az autó és a bejárati ajtó között lesz szabadban)
4/7 anonim válasza:
"Októberi" kismamák! Hol fogtok szülni??
7/7 anonim válasza:
Sziasztok.Én úgy gondoltam,hogy ezeket pakolom be:Hosszú újjú body(v. rövid,ha nincs túl hideg),Hosszú rugi,zoki,kissapi(vékony),ha kell harisnya v. nadrág,ill.nekünk van kapucnis felsőnk,ha nagyon hideg lenne.Persze a takaró is jön.Ha melegebb van akkor válogatok,mit adok rá.:-)
Ja,Sote II.-n szülök.35.hetes pocis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!