Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet abból baj, ha nem...

Lehet abból baj, ha nem veszem észre hogy a magzatvíz szivárog?

Figyelt kérdés

Tisztasági betétet használok már egy pár hete, mert meglepően sok folyásom volt, de erre azt mondta a védőnő hogy a végén normális. Most viszont azt vettem észre, hogy még a tisztasági betét alatt is átnedvesedett a bugyim... van a betétnek egy "magja" (descreet típusú), körülötte vékonyabb... a mag területén -a betét alatt-száraz maradt a bugyi, de körülötte mindenhol sötétebb a nedvességtől. Nem vészes, csak annyira mint mikor átizzadja az ember a pólóját. Szagát nem éreztem...

Ma voltam nst-n ahol elég lassan, de összehoztuk a kellő mozgást, nem mondtak semmit h gond lenne. Nődokihoz csak szerdán megyek, mert akkor rendel. Ha tényleg a víz szivárog szép lassan, akkor lehet baj ha csak szerdán veszik észre?

A külső méhszájam mér rég nyitva van, 39 hetes vagyok

Ti mit tennétek?

2009. márc. 30. 20:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
elvileg lakmuszpapírral meg lehet nézni hogy magzatvíz e. Szólhattál volna nst-n a aki csinálta hogy valaki nézzen meg. szerintem hivd fel a dokidat holnap és mondd el mi a helyzet.
2009. márc. 30. 20:37
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Hívd fel holnap az orvosod.

Így és itt neked tanácsot adni felelőtlenség lenne bárkitől :(

2009. márc. 30. 20:42
 3/12 A kérdező kommentje:
Sajna a dokimat nem tudom felhívni, mert a mobilja nem publikus, csak a rendelőben csörög egy telefon de azt csak rendelési időben veszi fel bárki is. Nst-n azért nem szóltam mert ott reggel 8kor voltam, a nedvesedést meg most vettem észre... mindenesetre bugyicsere+új tisztasági betét, szóval ha folytatódik, akkor gondolom lépek valamit... Hja lakmuszpapírt nemtudom honnan szerezzek most :)
2009. márc. 30. 20:47
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Menj el a védőnődhöz.Neki több mint valószinű,hogy van.De a legjobb az lenne ha bemennél a korházba és ott megnézik van-e burokrepedés.Viszont lehet,hogy már nem engednek ki!
2009. márc. 30. 21:22
 5/12 A kérdező kommentje:
Hát vártam ma reggelig, de teljesen száraz volt mindenem reggelre. Gondolom ha valóban a magzatvíz szivárgott volna, az nem marad abba csak így...
2009. márc. 31. 10:59
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia.Ettől én is féltem egészen addig míg meg nem tudtam,hogy milyen is az valójában.Nekem úgy indult meg a szülés,hogy semmi előjel,fájás,derékfájdalom csak egy

pukk,és már folyt is a magzatvíz.Nem ömlütt csak csordogállt,olyan mint amikor pisilsz csak nem tudod visszatartani,én 21órát vajúdtam mire meglett a fiam,de a magzatvíz folyamatosan szivárgott,hol elállt aztán megint elindult.Észre veszed nyugi,akkor már nem lesz elég a tisztasági betét.Ja,még azt elfelejtettem,hogy furi szaga van,nem olyan mint a hüvelyfolyás,nem tudom mihez hasonlítani,de azóta sem éreztem hozzá hasonló szagot.:D

7hós manó anyukája

2009. márc. 31. 11:41
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszi a kimerítő választ :) Biztos minden először szülőben felmerül a félelem, hogy nem ismeri fel a jeleket, de ilyenkor próbálom azzal nyugtatni magamat, hogy az úgyse kerülheti el a figyelmemet ha TÉNYLEG beindul... csak már indulna :) Bár most azon izgulok nehogy holnap jöjjön... nem szeretném ha egész életében ugratnák mert Bolondoknapján született...
2009. márc. 31. 13:24
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha a magzatvíz "csak" szivárog, akkor is egyből be kell menni a kórházba, ugyanúgy, mintha elfolyt volna, mert fertőzésvrszélyes!!

Próbáld megállapítani, hogy az-e, vagy menj be megnézetni, inkább menj be potyára, minthogy baj legyen. Szerintem elképzelhető, hogy az szivárog.

2009. ápr. 1. 09:00
 9/12 A kérdező kommentje:
Másnapra már semmi sem volt, és tegnap kiderült az uh-n hogy tényleg nem a víz szivárgott. A doki azt mondta valószínű, h bővebb nyák volt.
2009. ápr. 2. 07:29
 10/12 anonim ***** válasza:
csak nekem szúrt szemet a 10 hónap?!
2009. szept. 26. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!