Lehet abból baj, ha nem veszem észre hogy a magzatvíz szivárog?
Tisztasági betétet használok már egy pár hete, mert meglepően sok folyásom volt, de erre azt mondta a védőnő hogy a végén normális. Most viszont azt vettem észre, hogy még a tisztasági betét alatt is átnedvesedett a bugyim... van a betétnek egy "magja" (descreet típusú), körülötte vékonyabb... a mag területén -a betét alatt-száraz maradt a bugyi, de körülötte mindenhol sötétebb a nedvességtől. Nem vészes, csak annyira mint mikor átizzadja az ember a pólóját. Szagát nem éreztem...
Ma voltam nst-n ahol elég lassan, de összehoztuk a kellő mozgást, nem mondtak semmit h gond lenne. Nődokihoz csak szerdán megyek, mert akkor rendel. Ha tényleg a víz szivárog szép lassan, akkor lehet baj ha csak szerdán veszik észre?
A külső méhszájam mér rég nyitva van, 39 hetes vagyok
Ti mit tennétek?
Hívd fel holnap az orvosod.
Így és itt neked tanácsot adni felelőtlenség lenne bárkitől :(
Szia.Ettől én is féltem egészen addig míg meg nem tudtam,hogy milyen is az valójában.Nekem úgy indult meg a szülés,hogy semmi előjel,fájás,derékfájdalom csak egy
pukk,és már folyt is a magzatvíz.Nem ömlütt csak csordogállt,olyan mint amikor pisilsz csak nem tudod visszatartani,én 21órát vajúdtam mire meglett a fiam,de a magzatvíz folyamatosan szivárgott,hol elállt aztán megint elindult.Észre veszed nyugi,akkor már nem lesz elég a tisztasági betét.Ja,még azt elfelejtettem,hogy furi szaga van,nem olyan mint a hüvelyfolyás,nem tudom mihez hasonlítani,de azóta sem éreztem hozzá hasonló szagot.:D
7hós manó anyukája
Ha a magzatvíz "csak" szivárog, akkor is egyből be kell menni a kórházba, ugyanúgy, mintha elfolyt volna, mert fertőzésvrszélyes!!
Próbáld megállapítani, hogy az-e, vagy menj be megnézetni, inkább menj be potyára, minthogy baj legyen. Szerintem elképzelhető, hogy az szivárog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!