Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van itt anyuka, akinek csak a...

Van itt anyuka, akinek csak a szülőszobán derült ki, hogy fia vagy lánya lett?

Figyelt kérdés
Sokan direkt nem szeretnék tudni a baba nemét előre. Milyen érzés volt, amikor megtudtad a babád nemét? Az volt, amit reméltél? És nem volt fura, hogy a terhesség alatt nem tudtad, hogy kisfiú vagy kislány van a pocakodban?
2011. júl. 7. 21:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nálunk én voltam így :)

Anyum dokija nem volt hajlandó elmondani, hogy mi leszek, azért, mert egy férfinek egyszer rosszat mondott, és teljesen fel volt háborodva, hogy nem fia született. Így azóta senkinek nem mondta el. Anyunak előttem volt egy iker szülése, halva születtek, és mind2en lányok voltak. Az idős nénik azt mondták neki, hogy kinek, ami egyszer nem sikerül, az nem fog máskor sem. +Az egyik szülésznő mondta, hogy a hasa állása alapján kisfiú, erre felmerné tenni a szülésznői oklevelét. Anyu szép nyugodtan megbeszélte apuval, hogyha fiú leszek, ő választ nevet, ha lány, akkor apu. 100%ra biztos volt, hogy András leszek, erre szüléskor kiderült, hogy "bukott volna az a szülésznői oklevél", mert Eszter lettem :)

2011. júl. 11. 23:42
 12/12 anonim ***** válasza:
Egyik gyermeket sem kérdeztük, az elsőnél apuka lányt várt, bejött:) Másodiknak fiút szültem, és ha lenne harmadik, őt sem kérdeznénk meg.
2011. júl. 18. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!