Apás szülés vagy egyedül a jobb? (tapasztalatok)? Baba-mama szoba vagy csak szoptatni hozzák be és este "pihenhetsz " a kórházban?
Ma 17:28-as!
Bár nem nekem szántad az üzidet,de ki kell hogy álljak az Ő oldalán!
Nagyon szerencsés vagy,hogy semmi nem változott azzal,hogy gyermeked lett! Sokan nem mondhatjuk el ezt! Ezért nem kell szemrehányást tenned senkinek!
Valóban,vagyunk néhányan,akik lemondtak bizonyos dolgokról(direkt vagy a sors hozta úgy),mert gyermeket/gyermekeket szültünk,ezt kérlek fogadd el! Köszönöm!
Üdv: 2gyerkőcös,30 heteske
Apás, ezt együtt kell megélni :) Legalábbis érdemes. Nekem 2 császárom volt sajnos, és a párom nagyon szomorú, hoyg nem lehetett jelen. :(
Baba barát kórházban voltam. A második napon a baba kapott dührohamot, mert neki nem volt elegendő az előtej (4 kilós), értem én, hogy más gyereknek elég, az enyémnek nem volt, és még véresre is szívta a cicim. Ezen a napon semmi pihenés nem volt, pedig császároztak... A harmadik napon lett tejci. Akkor annyira tetszett ez neki, hogy végig cicin akart lenni. Amitől aztán meg a hasa fájt...
Ennek a napnak végén már sírógörcsöt kaptam, mert kb pisilni, zuhanyozni nem tudtam elmenni...
A szomszéd szobában volt 3 anyuka, mind ugyanezen a véleményen volt.
Az első babával még napközben ott volt velem a 3. naptól, éjszaka meg hozták ha sírt. Nem volt sírógörcsöm, és nem is hullaként jöttem haza.
baba-mama szoba, mert ha nincs veled folyamatosan rajta jár az eszed, ha ott van, akkor csak nézed, és ámulsz, h végre, tied, milyen kis drága... ha meg vmi van ,akkor visszaviszed a csecsemősöknek picit, h pihenhess.
apás szülést mi úgy oldottuk meg, h férjem rosszullevős :s így amíg kellett ott volt, fogta a kezem, és mikor úgy érezte, akkor kivonult, nálunk ez addig tartott míg az ágyat szét nem szedték alattam, aztán a nővért kiküldtem nézzen már rá ,mert elég rosszul festett mikor kiment :) de jól volt.mikor rámtették a kis drágám, már mellettem volt, és könnyezett :) így volt a legjobb!!!!
Az apás szülés dolgot még ráértek átgondolni. Nekem először nem akart bejönni a férjem, de ott abban a helyzetben mikor éjszaka bementünk szülni el sem tudtuk volna képzelni, hogy ne legyen ott, olyan természetes volt.
A baba-mama szobát támogatom alapvetően, de ahol én szültem a csecsemősök nagyon bunkók voltak, semmi nem segítettek és gátsebestül mindenestül marha nehéz volt a babát is meg magamat is ellátni.De még így is a babás szobába mennék inkább.
Az anyaság pedig lemondással és fáradsággal is jár.
4 gyerekes
Azt hiszem elég furcsa lenne ha nem így lenne.
Kedves Mázlista Anyuka!!
Azt hiszem,mindannyiunk (akik lemondtak valamiről,vagy akarva,vagy akaratlanul) nevében írhatom,hogy : élj csak a saját kis világodban!!!! Minket nem zavar! De légy oly kedves,fogadd el-ahogy mi is elfogadjuk,hogy Te milyen szerencsés vagy!- hogy bizony vannak szülők,akiknek le kellett mondaniuk bizonyos dolgokról! Nem fogom elmagyarázni,szemmel láthatóan úgy sem értenéd meg!
Élj tovább a kis világodban,minket meg nem kell megszólnod!
Kellemes babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!