Félek szülés után egyedül fogom magam érezni?!
Költözni fogunk, olyan helyre ahol igazából senkit nem ismerek. Apácskát sok minden köti oda, sok rokon, és sok barát van ott kint neki, de nekem senki! Ámbár csak 2 faluval arrébb leszünk ahol most lakunk, tehát buszra felülök és itthon is leszek, de nem az lesz hogy átsétálok a szomszédba és ott lesz bnőm!
Tudom hogy ilyenkor a pici nagyon leköt, de félek a depitől is, főleg igy hogy nem lesz majd egész nap kihez szólnom! Apa is későn végez, a barátok dolgoznak, anyum dolgozik, ő több km-rel amugy is arrébb van!
Hogy kerüljem el a depit? Már most rettegek tőle, és nagyon nem akarok költözni...
Aranyosak vagytok:)! Egyenlőre nem tudom elképzelni hogy milyen lesz...Illetve de...:magányos!:(
A párom barátait/ismerőseit én is ismerem nagyjából, de olyan kétszinű bagázs...
Abból a szempontból jó hogy mindegyiknek már van gyereke. MEgpróbálok hozzájuk másképp állni, hátha jobban összejövünk.
Amugy pont ez a baj hogy falun azt veszem észre, mindenki tud mindenkiről, már messziről köszönnek az emberek egymásnak, és én ehhez nem vagyok hozzászokva, mert PEsten nőttem fel:)!
mindegy hát majd lesz valahogy:)
Üdv mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!