Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tudatosan készültem a gyermekv...

Tudatosan készültem a gyermekvállalásra. Most, hogy már a finisben vagyok (40+1 napos vagyok ) várom már a szülést, de aggódom kicsit, hogy biztosan fel vagyok-e készülve?

Figyelt kérdés
Ma voltam a szülészeten vizsgálaton és a folyósóra kihallatszott a pici babák sírása, de nem éreztem semmit. Ez baj? Biztos hülyén hangzik a kérdés, de ha a sajátomat a karomban tartom, akkor megjönnek majd az anyai érzések?
2009. márc. 29. 15:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó hetekben én is nagyon paráztam. Attól féltem milyen szülő leszek hogy fogom tudni ellátni a picit hogy fog megszületni. Ezek teljesen termeszetes érzések amiket írtál, nyugodj meg felkészült leszel mindenre ha már ott lesz a Babád. Mikor megszületett a Kislányom már nem volt semmi kételyem. Könnyű szülést és boldog babázást kívánok!!
2009. márc. 29. 15:52
 2/4 anonim ***** válasza:

Teljesen normális dolog. Én még akkor is paráztam, mikor már itthon voltunk, hogy elég jó vagyok-e neki. A párom mindneben segített, mellettem állt, lelkileg is, és az nagyon sokat jelentett. Néhe még most is elbizonytalanodom, de már nem vészes, pedig 8 hós a manó. Szerintem ez normális. De mikor rámmosolyog, vagy hozzámbújik, akkor mindne kétely elmúlik. Ha már egyátalán eszedbe jut, hogy aggódj, akkor szerintem nem lesz semmi gond!

Kellemes babázást és szép szülést kívánok!

2009. márc. 29. 17:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Mikor megszületett és a hasamra tették, egyből csodálatos érzésfogottel,milyen csodálatos, csöppnyi édesbébi.

De az az igazi, hogy tényleg én vagyok az anyukája, az 2-3 nap után jött rám. Akkor sírtam el magam (először)

Boldog babavárást és nagyon jó babázást!

2009. márc. 29. 18:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a megnyugtató választ és a jókívánságokat!:)
2009. márc. 29. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!