Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért akarnak sokan inkább...

Miért akarnak sokan inkább császárral szülni?

Figyelt kérdés
Még mielőtt bárki megvádolna,nem,nem akarok kötekedni,komolyan érdekel.
2011. júl. 5. 11:43
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek,hogy válaszoltatok.Sokféle indokot kaptam,és el is fogadom.Nekem is van ismerősöm,aki az elsőnél brutális módon szanaszét repedt,hála az orvosának,hogy a másodikat bármelyik orvos csak műtéttel vállalta volna(így is lett).Olyat is ismerek,akinek sajnos fogyatékos a gyermeke,a mai napig nem tudja miért,ő is azt mondta,ha még egyszer,akkor csak császárral,mert lehet,hogy a szülésnél kerülhetett oxigénhiányos állapotba,és emiatt sérült.

Én is megkaptam már,hogy a császár az nem szülés,javasoltam próbálja ki.És amikor azt hallom,hogy "császárral akarok szülni,mert az könnyű",akkor elgondolkodom,hogy velem van a baj.

Kicsit megnyugtattatok,hogy nem:)

Még egyszer köszi.

2011. júl. 5. 15:41
 22/36 anonim ***** válasza:
első számú ok, hogy félnek a fájdalomtól. második talán a külső sérülésektől való félelem. és emellett sokan a többi részével a dolognak nincsenek tisztában
2011. júl. 5. 15:42
 23/36 anonim ***** válasza:

Front van, miért ilyen ideges mindenki?

Én orvosi indokkal, császárral fogok "szülni" és idézójelbe teszem a szülést, mert mégsem ugyanolyan, mint természetes úton világrahozni egy babát. Nem fogom tudni, higy valójában milyen szülni, mert felvágnak majd, és kiveszik belőlem a gyereket. Ettől én nem leszek kevesebb vagy rosszab, mint ahogy más sem, akit szintén császároztak. Felháborodni is teljesen felesleges rajta, nem elég, ha TE tisztában vagy vele, hogy függetlenül a szülés módjától, te igenis jo anya vagy? A címkék, szavak, jelzők ( szülés, nem szülés) ki a fenét érdekel?!

2011. júl. 5. 15:44
 24/36 anonim ***** válasza:

"Még szerencse, hogy TE egyedül itt nem vagy buggyant! :) Mégis mit képzelsz te magadról? Értő olvasást kellene gyakorolni, akkor nem írtál volna ekkora marhaságot."

Hú,még szerencse,hogy nem vagyunk egyformák! :D

Bár,ha elolvasom amit írtál-nem értem mi a kivetni való abban,amit én írtam? Mellesleg a Te szavaid a tökéletességet tükrözik :D Olvasd csak!

"TE egyedül itt nem vagy buggyant!"

:D olvass,és tanulj!

2011. júl. 5. 16:01
 25/36 anonim ***** válasza:

12.13 vagyok

Köszi a lepontozást.Én csak válszoltam a Kérdező Kérdésére...aki pontozgat,tudja egyáltalán,hogy mire való a pontozás????Mert nem a nemtetszésed,egyet nem értésedet kell kinyílvánítani vele...

2011. júl. 5. 16:01
 26/36 anonim ***** válasza:
És mégis miért lennénk mi buggyantak???
2011. júl. 5. 16:04
 27/36 anonim ***** válasza:

12:13-as!

Itt jobbára csak 2 dologhoz értenek az emberek: az okoskodáshoz,és a pontozáshoz. (tisztelet a kivételnek!) Bár még nekem sem sikerült hozzá szoknom! -ja,és én speciel nem értek egyet azzal amit írtál.

2011. júl. 5. 16:07
 28/36 anonim ***** válasza:
12.03-at akartam írni fentebb nem 12.03-at
2011. júl. 5. 16:07
 29/36 anonim ***** válasza:
0%

Jajjjj Veled már akadtam össze másik kérdésnél,Te vagy aki most várja a 3.-at és alig van mit enni,meg nincs húsos kaja,meg gyümölcs meg stb.,de nagyon boldogok vagytok.....

Jól emlékszem?

És miért nem értesz egyet?Most komolyan,csak kíváncsi vagyok...vagyis mivel nem értesz egyet?

2011. júl. 5. 16:11
 30/36 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én indokaim: volt már hasonló kérdés,arra is válaszoltam.

Anyukám a mai napig(az én születésem óta) széklet és vizelettartási problémákkal küzd.Ennek 21 éve.Nagyon el lett vágva és rosszul is varrták stb...Elég hosszú történet.De ez miatt szerintem elsősorban,mert én nem akarok így járni.(tudom,hogy ez kétszer nem történik meg általában,főleg így,családon belül,de én akkor sem vállalnám be)

Engem "ott" nem fog senki vágni és varrni,inkább a hasamat,az se érdekel,hogy utána esetleg meg marad a heg.A nemi életem sem teszem ez miatt kockára.(anyukámnak se jó a sex azóta,de akkoriban még nem volt fellebbezési lehetőség,azt mondták neki,hogy asszonyom,ez ezzel jár,maga vállalta...) Tudom,ma már másképp van,de én semmiképpen sem fogok hüvelyi úton szülni.

A másik az,hogy magát a terhességet és a szülést egyszerűen természetellenes dolognak tartom.Mint ahogy azt is,hogy akit szeretek,az nem várhatja tőlem,hogy adott esetben egy-két napot szenvedjek fájdalom csillapítás nélkül esetleg.Tudom,hogy hülyeség,de akkor is így látom,nem tudok mit tenni.

Pszichológus "felügyelete"mellett mernék gyereket vállalni,de kizárólag császárral.Vagy sehogy sem.

Ez az én véleményem,de én tudom,hogy nem vagyok teljesen egészséges ilyen szempontból.

2011. júl. 5. 18:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!