Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért akarnak sokan inkább...

Miért akarnak sokan inkább császárral szülni?

Figyelt kérdés
Még mielőtt bárki megvádolna,nem,nem akarok kötekedni,komolyan érdekel.
2011. júl. 5. 11:43
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
66%

Volt 2 sima szülésem nagy babák, repdés belül, vérzés, varrás, aranyér..soroljam?)

Ha még eygszer szülnék, tuti, hogy császárt kérnék, egyszerűen harmadszor nem szeretném átélni a szülés utáni 1-2 órát, amior vérzel, csak varr dolki, de még vérzel, egyre többeh jönnek oda.....méhöblítás, infúzió

Mint valami kórházas sorozatbanés mindez 2x.

2011. júl. 5. 13:34
 12/36 anonim ***** válasza:
81%

12.26-os! Na az ilyen félék miatt, mint te, érzi sajnos sok anyuka saját magát hibásnak, mert nem tudta rendesen megszülni a babáját! Talán tegnapelőtt volt egy ilyen kérdés, szegény csaj még ebből is lelkiismereti kérdést csinált, mert megcsászározták!

Én nem tartozom ezek közé szerencsére, magasról teszek rá, hogy vadidegen emberek, az ilyenek mint te, mit gondolnak a császárról, engem is megcsászároztak, büszkén vállalom!!!!!! életet adtam egy babának, aki ezáltal hálaistennek makkegészségesen született meg!!!! nekem csak ez számít, nem a sok ostoba vélemény.

2011. júl. 5. 13:41
 13/36 anonim ***** válasza:

utolsó előőti

Utolósnak igaza van!!

Én mindesetere kértem EDA-t leglább nem fájt a vajúdás, de amúgy a szülés nem tartozik életem legkellemesebb élményei közé és ezt be is vallom

Ez van (viszont imádok szoptatni)

Amúgy nem értem, miért kell feleslegsen mártírkodni, mindenki úgy szül, ahogy akar, vagy ahogy tud.

2011. júl. 5. 13:45
 14/36 anonim ***** válasza:
akiktől én hallom,hogy császárt akarnak,akár még fizetnének is érte,ők azt mondták,hogy nagyon félnek a fájdalomtól,alacsony a fájdalomküszöbük. Egyik ismerősömnek azt mondta a doki,hogy megszülheti simán a babát ,erre ő teljesen bepánikolt,hogy ő nem tud megszülni egy gyereket,nem képes rá stb... végül császár lett,de nem azért mert az anyuka akart,hanem mert muszáj volt!
2011. júl. 5. 13:46
 15/36 anonim ***** válasza:
92%
na meg még annyit, 12.26-osnak hogy azért arra kíváncsi lennék, hogy ha ott feküdnél a szülőágyon x órás vajúdás után, és egyszer csak elmenne a babád szívhangja, akkor is ilyen nagy lenne a szád? akkor is vernéd a melled, hogy márpedig a császár nem szülés, és én természetesen akarok szülni? kötve hiszem, azt hiszem hálát rebegnél az orvosnak aki megcsászároz, és ezáltal megmenti a babádat! gondolkodj már egy kicsit! szerinted a nők többsége maga kéri a császárt?
2011. júl. 5. 13:47
 16/36 anonim ***** válasza:
13:41! Nagyon egyetértek! :)
2011. júl. 5. 13:51
 17/36 anonim ***** válasza:
47%
12:26 miért? szerinted a császár nem szülés? nincs fogalmad a dolgokról, kérj bocsánatot, mert sokmindenkit megbántottál. igen, vannak olyanok, akik azt hiszik, h az egy leányálom, de ki lehet próbálni....és nem sértegetni
2011. júl. 5. 14:52
 18/36 anonim ***** válasza:
Több mint 50 óra vajúdás után meg kellett császározni,(már csak a kitolás volt hátra,de már órák óta tolófájásom volt,de nem nyomhattam még).Császár után borzalmasan fájt az első felkelés és nehezen épültem fel,míg mellettem aki simán szült,jött-ment rohangált.
2011. júl. 5. 14:59
 19/36 anonim ***** válasza:
63%

Hát,csajok! Elég buggyantak vagytok,mert ezen képesek vagytok vitázni! (Tisztelet a kivételnek!!!)

Borzasztóan kicsi a fájdalom küszöböm,mégis 2 gyermeket szültem minden féle fájdalom csillapítás nélkül,útban a harmadik. Másodjára is volt gátmetszés,azt a varrást már nehezen viseltem,mivel oda szoktak adni érzéstelenítőt,de nem hatott...gondoljátok! De ez sem tart vissza,hogy újból (ha nem jön közbe semmi) hüvelyi úton adjak életet a gyermekünknek! Nekem ez a természetes,én ettől érzem jól magam.

Bár lövésem sem volt,hogy hogy fogom viselni a szülést (tekintve,hogy tényleg parányi a fájdalom küszöböm),nem gondolkodtam azon,hogy bármit is kérek majd. Meglepően jól viseltem azt a fájdalmat!

Mindenkinek szíve joga eldönteni,hogy ő mire érzi magát képesnek,és mire nem! Mégis azt mondom,hogy aki pusztán azért szeretne császárt,mert fél a fájdalomtól,az azért próbálja meg simán,ha nem bírja,még midig kérhet pl. Eda-t, a világ legcsodálatosabb élményében lesz része! Egy próbát megér!!

Üdv:2gyerkőcös,30 heteske.

2011. júl. 5. 15:12
 20/36 anonim ***** válasza:
0%
Még szerencse, hogy TE egyedül itt nem vagy buggyant! :) Mégis mit képzelsz te magadról? Értő olvasást kellene gyakorolni, akkor nem írtál volna ekkora marhaságot.
2011. júl. 5. 15:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!