Marad a hasam? 3hos a babam
Figyelt kérdés
3honapja szultem es meg mindig van hasam nem tudom eldonteni,hogy haj vagy a megnyult bor 6kilo felesleg igaz vanm meg rajtam de mindig lapos hasam volt.Van tapasztalata valakinek?2011. júl. 4. 08:12
1/9 anonim válasza:
én 3 éve szültem és van hasam pedig 15 kilot fogytam,terhesség elötti sulyomnál vagyok.
Nem értem 3 honappal szülés után miért ez a legfontosabb???
2/9 TKI Ibolya válasza:
Nekem az első babánál teljesen visszaállt a lapos hasam.De sajna a második és harmadiknál már nem.Nem maradt nagy de nem is olyan mint a terhességek előtt.De ez szerintem természetes dolog.Egyébként van még időd és rajtad van 6 kiló feleslég persze hogy nem lapos.Türelem!
3/9 anonim válasza:
Másfél évvel szülés után még mindig akkora volt a hasam mint 3-4 hós terhesen! Visszafogytam eredeti súlyomra,de ott maradt a megnyúlt bőr!
4/9 anonim válasza:
Elsö vagyok:sajna nekem feszes a hasam és ugy nagy,tehát nem csak bőr....mehetek dokihoz vele mert ez nem normális.
5/9 anonim válasza:
Én is három hónapja szültem és még nekem is van hasam bízom benne, hogy lemegy.Az orvosom azt mondta, hogy van akinek egy év mire visszaáll rendesen. Mondjuk nem ártana egy kis hasizmozás, de nekem még valahogy nem megy,(császáros vagyok) olyan mintha a hájam alatt teljesen eltűnt volna a hasizmom, előfordul, hogy alig bírok kikelni az ágyból a kezem segítsége nélkül....:(
6/9 anonim válasza:
3 hónap nagyon rövid idő, sajnos kevesünknek adatik meg, hogy kockás hassal jöjjünk ki a szülőszobából :D Nekem szépen visszament, de 3 hónap után még nem volt a régi. Drága dolgokat nem engedhettem meg, így jó zsíros testáplóval kentem be magam (Nivea) és folpackot tekertem rá, sokat segített. Kb szülés után 6 hónapjára voltam a régi súlyomnál és a régi hasamnál - a kockákat nem tornáztam vissza rá:)
7/9 anonim válasza:
Engem meg nem érdekel a hasam, mert a párom ilyennek is elfogad, és tudom hogy nem leszek újra 20-24 éves, mivel már anyuka vagyok, de ha már nem szoptatok akkor fogok csak igazán rákapcsolni a magam kicsinosítására, addig meg elfogadom magam olyannak amilyen most vagyok: kicsit több kiló van rajtam..
59kg-ról kezdtem, 22kg-t híztam, 13kg ment le a szülés után, és kb. 7-8kg van még rajtam(185 cm magas vagyok)
9/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat.Ahhoz szolok aki kerdezte miert ez most a legfontosabb.A valaszom az,hogy termeszetesen nem ez a legfontosabb!!Imadom a babam es jelenleg csak vele foglalkozom nem varom,hogy rogvest lapos hasam legyen!!:)Szerettem volna tudni,hogy valaha lesz meg olyan mint volt,hogy mik a tapasztalatok mert en szeretnek csinos no maradni nem csak anya vagyok!Mindig sportos kinezetem volt es sokat dolgoztam azert,hogy olyan legyen amilyen.tudom azt,hogy soha nem leszek mar a regi de ismerem magam annyira,hogy kiduledt lifego pocakot nem birnam elviselni magamon.A borom nem repedt szet hala az egnek es a jo kremnek amit hasznaltam.En igenis nem tartom jonak ha egy no elhagyja magat csak azert mert gyerekeket szul!!Szeretnem ha a kislanyomnak csini anyucija lenne akire buszke lehet.
2011. júl. 5. 08:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!