Normális, hogyha bekeményedik a hasam és 20-30percig úgy is marad. Aztán kicsit enged, de nem teljesen és megint totál kőkeményre bekeményedik? 38hetes vagyok
2hete nem szedem a mg-ot... persze, gondolom, hogy ez átmehetne szülésbe is, de jobban féltem a babót, mert fájni nem fáj.. tényleg az a legtisztább, ha felhívom a szülésznőt és megmondja, menjek-e be egy nst-re a biztonság kedvéért.
Köszönöm a gyors válaszokat!!!
ha vkinek volt hasonló, kérem azért írjon róla (mit csinált, elmúlt-e, volt-e gond stb.)!!!!!
hazaértem, minden rendben,kevesebb a magzatvizem, de ez normális szülés előtt... azt mondta dokim, hogy holnap is és vasárnap is menjek vissza nst-re,és flowmetriára, mert az ördög nem alszik. amúgy még mindig keményedek, azt is mondta az orvos, hogy 1-2 napopn belül átmehet ez rendes fájásba és akkor szülünk.
majd meglátjuk. :-) a lényeg, hogy a babánk rendben van, mert azért aggódtam nagyon.
:-)
Kellemes húsvétot nektek!!!
Szia örülök hogy minden rendben, lehet a nyuszi meghozza babádat!!
:D kellemes ünnepet neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!