Szülés előtti fáradékonyság? Na de ennyire?
Figyelt kérdés
Szülés előtt más is folyton aludna/aludt volna? Ez jelenthet valamit? Már csak pár napom van.2011. júl. 2. 22:42
1/4 anonim válasza:
Ez alkatfüggő. Van aki teljesen felpörög, van aki teljesen lefárad. Ez nem jelent semmit, csak a tested készül a szülésre. Ha nem indított/programozott szülésed lesz, akkor ne legyél benne biztos, hogy már csak pár napod van. Lehet több illetve kevesebb is.
2/4 anonim válasza:
39. hétben vagyunk jelenleg és a 37. hét óta naponta 12-13 órát alszom. Képes lennék egy egész hetet átaludni :DDD
Iszonyat fáradt tudok lenni és én sem értem, hogy miért van ez, de ha a szervezetem igényli, akkor bizony nincs mit tenni.
Egyedül abban reménykedem, hogy nem ezzel akarja üzenni a manóka, hogy: "Most pihend ki magad, mert utána éjjel - nappal üvölteni fogok!" :DD
3/4 anonim válasza:
Ez teljesen természetes így a vége felé, hiszen már nagy a súly amit cipelsz, és ez az időjárás amúgy is nyomasztó és fáradékonyabb az ember. Én a szülés előtt nem voltam extrán fáradékonyabb, mint amúgy a terhesség vége felé. Ha tudsz és megteheted, pihenj!
Üdv. 21 hónapos és 4 hónapos babák anyukája
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy írtatok:) Remélem én is,hogy jó alvó baba lesz és nem azért érzem így magam,hogy most utoljára még pihenhetek:)
2011. júl. 3. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!