Szültetek a fővárosi Bajcsy-Zs. Kórházban? Tapasztalatokat szeretnék kérni, és h ki volt a szülést vezető Dr. és milyen volt vele szülni? Én ott fogok szülni, de nincs még fogadott dokim, ezért vagyok kiváncsi arra amit irtok!
Szia!
Én novemberben szültem a Bajcsyban. Szülésznők nagyon rendesek voltak. A csecsemős nővérek között van nagyon kedves,aranyos is ,de a többségük egyáltalán nem segített senkit semmiben.Nekem nem volt fogadott orvosom és nem is bántam meg, mindenki kedves volt végig.Dán Pálnál szültem, egy nagyon jó fej dokinál.
Alapítványi szobába mentem,mert a nem fizetős szobáknál nagyon durva a zuhanyrész.Ha bármi kérdésed lenne,írj privit, szívesen segítek.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Remélem én is kifogok 1 jó doktor bácsit!!
Az érdekelt volna még,h aki nem fogadott dokinál szült( kedves 1 válaszoló) az ha elégedett volt azért kellett vmi pénzecskét adni vagy nem?
Akartam irni privit, de nem jöttem még rá h kell itt:))
Szia!
Első válaszoló vagyok, én semmit nem adtam az orvosnak és ugyanolyan kedves volt velem, varratszedésnél sem tartotta a markát. :)
2. válaszoló, irigyellek a zuhanyzó miatt,amikor mi voltunk, katasztrofális állapotban volt,hozzánk jártak tusolni a kismamák a nem alapítványos szobákból. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!