Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért lehetett bent Rippel...

Miért lehetett bent Rippel Feri a felesége szobájában, és babázhatott?

Figyelt kérdés
Ezt nem értem! Azért, mert ő a Rippel Feri? Nekem meg csak annyira jött be a szobába a párom, hogy kipakolja nekem a cuccaimat, mert én császár után mozdulni sem tudtam. De a nővérkék egyből szóltak, hogy nem lehet bent, és menjen ki. Csak a VIP/fizetős szobába mehet be az apa, és babázhat, vagy csak azok az apukák mehetnek be, akik híresek?A TV-ben meg mutogatják... Kiakadtam rajta!
2011. júl. 2. 15:10
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
83%
rossz helyen szültél. én az istvánban szültem, a vajúdás, szülés alatt is végig bent volt, utána is együtt voltunk végig bent a kórházban. Babázott, segített. éjjelre azért hazament aludni, persze este. nem fizetősben voltunk.
2011. júl. 2. 15:54
 12/29 anonim ***** válasza:
83%
A vajúdás -szülés alatt, tehát a szülészet részen velem is ott lehetett, a megfigyelőben is babázhatott velem abban a 2 órában, csak amikor már átmentünk a másik részlegre ahol a babások voltak, ott nem lehetett bennt senki. De az nem is baj, nem örültem volna neki, ha egy másik apuka nézi végig mit kínlódok a szoptatással, vagy amikor jól átáztam..szóval ilyenek miatt nem bántam.
2011. júl. 2. 15:59
 13/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm előttem szólók, hogy megértettetek!Valóban csak annyira volt bent a párom, amíg kipakolt, de 2 nővérke is "kitessékelte" őt, nem is finom hangnemben!Ezek után érdekelt az, hogy R.F. miért babázhatott! Rá nem szólt senki?külön (VIP) szoba, más házirend vonatkozik?Mert szerintem nem!És azután az ő babájukat is kiviszik a többi baba közé, úgy hogy előtte ki tudja hány családtag kezében volt... Ő is vihetett volna be bármilyen betegséget a kórházba... jó, tudom, hülyén hangzik, de akkor a szabályok vagy mindenkire vonatkozzanak vagy senkire! A szobatársam anyukája is csak annyira lépett be a szobába, hogy kitegye az ásványvizet a kis szekrényre, és máris kapta a lecseszést a nővérektől! Most akkor hogy is van ez???
2011. júl. 2. 16:07
 14/29 anonim ***** válasza:
65%

Nálunk sem jöhet be az apuka a szobába. Csak elöl a váróban lehet ott (persze szülésnél ott lehet, meg utána a pihenőben), később a babát is csak TV-n nézheti meg.

Idén télen látogatási tilalom volt a kórházunkban. Apás szülésről szó sem lehetett senkinél. Ehhez képest egy elég híres magyar TV-s személy lazán bent lehetett a felesége császármetszésénél. Ennyi. Aki híres, és pénze van, az bármit megengedhet magának. :S

2011. júl. 2. 16:14
 15/29 haramia ***** válasza:
100%
...ezt sosem fogom tudni felfogni...neked attól nem leszel kevesebb, hogy neki több...amúgy pedig igen, minden kórházban más és más szabályok vonatkoznak a sima kórtermekre, a rooming in-re és a baba-mama szobára...
2011. júl. 2. 16:44
 16/29 anonim ***** válasza:
76%
Na meg Rippelék története,"csoda"babája nagyon jó reklám annak a kórháznak,dokiknak!A VIP szoba pénz kérdése,a celebek meg reklám!Egyébként nekem is szív-fájdalmam volt,hogy a kórház ahol szültem,baba-mama barát ,de nem papa barát.De ez nálam addig tartott míg kórházban voltunk,nem akaszt ki (Rippelék amin keresztül mentek pláne nem)sőt örülök hogy van akiknek apa ott lehet,és ahogy olvasom kórház függő is nem mindig a pénzen múlik.Ezen ne mérgelődj szerintem,hangsúlyozom hogy megértelek,sajnos ilyen a világ.A papa témát megreformálnám minden kórházban...én pedig vip szobára sajnáltam a pénzt,inkább a babámra költöttem.Szép napot mindenkinek!
2011. júl. 2. 16:55
 17/29 anonim ***** válasza:
49%
Nem értem mi ezen olyan érthetetlen.A közös,több ágyas,ingyenes szobába a legtöbb helyen nem mehet be apuka vagy más családtag,és ez így van rendjén.A fizetős különszobára azért fizetnek,h egyágyas szoba legyen,és apuka akár ott is alhasson.Nem kell híresnek lenni,egyszerűen ki kell pengetni a különszoba árát.
2011. júl. 2. 17:22
 18/29 anonim ***** válasza:
75%

Az István kórházban láttátok volna! Volt olyan, hogy huszan voltunk a szobában, ebből 5-en voltunk anyukák, és a babákat ne számoljátok a húszba...

Senki nem foglalkozott vele /nővérekre, orvosokra értem/, reggel 6-tól éjjel 11-ig átjáróház volt. Ennek ellenére a fiam soha nem volt beteg, pedig ott nagyon ki voltak téve a babák mindenféle nyavajának, mert sokan arra nem képesek, hogy a szájuk elé tegyék a kezüket köhögéskor.

2011. júl. 2. 19:19
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Kórházfüggő!Az én férjem egész nap bent ülhetett velünk a kutya meg nem kérdezte,hogy miért van ott még este 9-kor is.Egyedül voltam épp egy 2 ágyasban.szóval nem biztos hogy azért mert Ők Rippelék,szimplán csak olyan kórház...

Mert meg csk Tóthék vagyunk,de a debreceni klinkán ez van...

2011. júl. 2. 20:24
 20/29 A kérdező kommentje:
Nem babázni jött be a párom, és nem is akart bent maradni... CSAK A HOLMIJAIMAT PAKOLTA KI HELYETTEM... És ezért nem kicsit megszóltak... És ezek után látom a TV-ben, hogy R.F. meg bent a szobában, és babázik... Félre értés ne essék! Én nem sajnálom tőlük, de akkor a szabályok MINDENKIRE vonatkozzanak!Valóban nagy csoda, ami velük történ, de ahhoz különb hangstílust kapj, és ne szóljanak meg, fizetős szobában kell lenned, vagy celebnek? Én sem örültem volna, ha a szobánkat látogatók lepik el, de az sem zavart, hogy a szobatársam anyukája, hozott be ásványvizet a szobatársamnak, aki fel sem tudott kelni... Már ez is akkora baj volt a nővérkéknek, mintha órákon keresztül az unokáját nyaggatta volna... Na de kérem!!!Ez akkora gond volt, hogy a nővérke majd' leharapta a fejünket... Na mindegy... Ez van!
2011. júl. 2. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!