Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért lehetett bent Rippel...

Miért lehetett bent Rippel Feri a felesége szobájában, és babázhatott?

Figyelt kérdés
Ezt nem értem! Azért, mert ő a Rippel Feri? Nekem meg csak annyira jött be a szobába a párom, hogy kipakolja nekem a cuccaimat, mert én császár után mozdulni sem tudtam. De a nővérkék egyből szóltak, hogy nem lehet bent, és menjen ki. Csak a VIP/fizetős szobába mehet be az apa, és babázhat, vagy csak azok az apukák mehetnek be, akik híresek?A TV-ben meg mutogatják... Kiakadtam rajta!
2011. júl. 2. 15:10
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%

Mikor én szültem 2009-ben,akkor hozzánk is bejöhettek.

Az ÁEK-ban szültem és ott belehetett menni a babákat megnézni,megfogni,de azért mikor hirtelen hozzám is vagy 10-en vagy annál is többen jöttek..na akkor már szóltak,hogy gyorsan menjenek ki,mert hogy ügye én sem szeretném,hogy a babámnak holnapra becsipásodjon a szeme,vagy hasonló dolgok a fertőzések miatt...

Amúgy az ablakon keresztül lehetett volna a hogy megmutogatgassuk a babákat a házirend szerint!

2011. júl. 2. 15:14
 2/29 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem bárkinél bent lehet, csak meg kell fizetni :( Szomorú. Mármint hogy nem mindenki teheti meg.
2011. júl. 2. 15:14
 3/29 anonim ***** válasza:
76%
Ők valószinűleg igen sokat fizettek a szobáért,ezért "jár" nekik,hogy bemehet az apa is. Ez egy ilyen világ... Pénzért mindent megkapsz...
2011. júl. 2. 15:15
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom hol szültél, de nálunk a sokágyas kórterembe is bejöhetett boldog-boldogtalan babázni. A Vip szobában pedig még benn is alhat az apuka, mivel fizetnek érte. Kicsit provokatív a kérdésed így nézve..
2011. júl. 2. 15:16
 5/29 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy "provokatív" a kérdésem, de azért ez enyhén szólva irritáló... Az ÁEK-ben szültem, és már senki sem mehet be a szobákba, még az apukák sem! Nekem is csak annyira jött be a párom, hogy NEKEM segítsen, nem babázni!!! Ezért érthetetlen, hogy akkor ezek szerint csak a VIP szobába lehet bemenni az apukának... Engem ez igen is zavart!!!
2011. júl. 2. 15:22
 6/29 anonim ***** válasza:
83%
Mivel, hogy ők valószínű nem TB támogatott szobában voltak. ennyi. Én sima 3 ágyas szobában feküdtem, de rohadtul nem örültem volna neki ha boldog boldogtalan látogató jár be a többihez. Ezt a 3-5 napot ki lehet bírni.Ha nem, akkor fizetni kell és apuka bennt lehet.
2011. júl. 2. 15:22
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
De könyörgöm mi zavar???Ez nem hírességen múlik, hanem pénztárcán. Ha van pénzed kifizeted a VIP szobát és apuka bennt is aludhat. Ez így van rendjén. Akinek van pénze külföldön nyaral akinek nincs marad a seggén.Mit nem lehet ezen érteni???
2011. júl. 2. 15:24
 8/29 anonim ***** válasza:
100%

Jánosban szültem, bejöhetett bárki, nem a fizetősben voltam.

A fizetősben még ott is alhatott volna a férjem.

2011. júl. 2. 15:26
 9/29 A kérdező kommentje:
Úgy látszik, nem mindenki érti meg, hogy engem nem az zavar, hogy R.F. babázott, meg, hogy kinek mennyi pénze van, és mit tud megfizetni... rohadtul nem érdekel, csak akkor nem kellene szólnia azért mert az apuka segít kipakolni... Na, így már világos?
2011. júl. 2. 15:33
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyan szobában lettél volna mint ők, akkor neked sem szóltak volna. Tény az bunkóság volt, hogy ennyiért megszóltak, hisz tudják a nővérek, hogy segít és lelép. Nekem éjjel segített kipakolni, átcuccolni a szülészetről, de előre leszögezték hogy siessünk. De nem voltak a nyomunkban, bár a férjem tényleg sietett, nem akartunk senkit zavarni.
2011. júl. 2. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!