Milyen falon van a babátok ágya a szobájában? Jó alvó vagy kevésbé? Feng-shui szempontból érdekel!
Nem igazán értem a kérdést, hogy milyen falon van?!
De azt tudom, hogy a babám egészen pici kora óta rettentően jó alvó, éjszaka sem kel és napközben is alszik rendesen. Pedig ő aztán az egy év alatt 4 helyen is aludt, mindig másképp berendezett szobában, sajnos ennyit költöztünk és utaztunk, de mindenhol úgy aludt mint egy kis mormota.
Nem hinném, hogy ez feng-shuin múlik leginkább.
Első vagyok!
Na most néztem meg, ahol most alszik pár hónapja az északi fekvésű! Ahogy írtam nincs baj az alvókájával!
Az én babám szobája déli fekvésű, pontosabban sarkon van: dél és nyugat. Az ágya: dél felé a lába, észak felé a feje.
Nincs gond az alvásával. Ezelőtt pár hónappal erre merőlegesen aludt, fejjel nyugat felé, akkor sem volt gond.
Úgy tudom, lábbal ne legyen az ajtó felé.
Északi falon van a babám szobájának az ablaka. Az ágya a nyugat felé néző falnál. A feje délre a lába északra néz.
Általában jól alszik, kivéve a fogzási időszakokat.
Észak-keletre néz kisfiam feje az ágyban, a lába az ajtó felé van, és egy igazi mormota! :)
Még nem volt 6 hetes, mikor először átaludta az éjszakát, és azóta is egy hang nélkül alszik 10-12 órát, napközben 2-3 órát (22 hónapos múlt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!